reklama
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Witaj!Justyś,nareszcie z nami.Już zastanawiałam się jak twoje okruszki rosną.Nie przjmuj się ,że dokarmiasz butlą,masz dwoje do wykarmienia,ja dla jednej nie mam nawet tyle by dać się napic,jedziemy tylko na butli,i herbatce albo samej wodzie.Lecę ,bo babcia zaoferowała się pobawić malutką a ja wykorzystam to na umycie okien i powieszenie firanek.Starszyzna bawi się na dworze,kłuca się ,przepraszają,a za chwilę słyszę płacz i straszenie piekłemi zaraz śmiech.Te dzieciaki już nie wiedzą co wymyśleć,grunt że sami rozwiązują swoje problemy.Pozdrawiam i miłego ,pogodnego weekendu.
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Hej Myszorku,ja twoja Niunia,lepiej?Uściskaj ją ode mnie*
kasiullla
Zaangażowana w BB
witaj justys! fajnie ze twoje smerfetki maja sie dobrze i zdrowo rosna! myszorku ucaluj swoja alicje i zycz jej duuuzo zdrowka! biedna niunia w swoje urodzinki musi sie tak meczyc :0( u nas dzis spokuj jak nigdy mala spala dzis do 10 obudzila sie na godzinke i dalej spi!szok normalnie!!! jeszcze nigdy tak nie bylo, zupelnie inne dzicko jak brzuszek nie boli :0) za oknem piekna pogoda czekam az moja spiaca krolewna sie obudzi i spadamy na spacerek :0)
Alci przeszly wymioty ale zachrypła, a najgorsze, że w poniedziałek zamówiłam tort specjalnie do przedszkola, bo ma tam urodziny, no i jak nie wyzdrowieje, to koniec świata, bo co ja z tym tortem zrobię..no i tzreba będzie zamawiać następny..
Ja byłam właśnie w parku chorzowskim z Nastusią i jest tyle pyłków, że wróciłam spuchnięta, siąkająca i łzawiąca...straszny wiatr dzisiaj niestety,..
Ja byłam właśnie w parku chorzowskim z Nastusią i jest tyle pyłków, że wróciłam spuchnięta, siąkająca i łzawiąca...straszny wiatr dzisiaj niestety,..
marza29
Fanka BB :)
u mnie dzis znow odwrotnie...Julcia w dzien prawie nie spala,bylysmy na spacerku,jak juz zasnela to trzebabylo wracac,bo przyjechali goscie i to na tyle spania dzissama zaraz szybciej zasne od niej...maz poszedl spac bo byl dzis na 1 zm,nie mam serca go budzic,zeby sie zajal mala.i juz musze isc bo mala kweka..pa!!
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Dużo zdrówka dla Alicji,Myszorku.moje dzieci,też życzą jej wszystkiego najlepszego i kotka od Nikusia(takiego jak nasz Psotek;-)jest cały czarny).
Moja Emilka dziś była cudownie grzeczna,więc babcia stwierdziła,że może iść do ogródka pogrzebać w ziemi,a ja spokojnie mogłam general zrobić w pokoju(mycie okien i w segmencie,pranie firan,szorowanie podłogi po malowaniu)udało się z dwiema przerwami na karmienie malutkiej i podanie obiadu starszym dzieciakom:-).Jestem szczęśliwa i wybaczcie brak pokory;-),dumna,że zrobiłam to sama bez pomocy szwagierki(przyjeżdża w środę i grunt inspekcja będzie).A teraz czas kąpać moje brudasy ,wykorzystali,że nie pilnowałam ich co robią na podwórku,później będę musiała uzupełnić piasek w piaskownicy,bo połowę mają na głowieMalutka ,wykąpana i nakarmiona leży w łóżeczku i patrzy na swoje zabaweczki,ale widać,że jej oczka już śpią.Papatki,do poniedziałku.
Moja Emilka dziś była cudownie grzeczna,więc babcia stwierdziła,że może iść do ogródka pogrzebać w ziemi,a ja spokojnie mogłam general zrobić w pokoju(mycie okien i w segmencie,pranie firan,szorowanie podłogi po malowaniu)udało się z dwiema przerwami na karmienie malutkiej i podanie obiadu starszym dzieciakom:-).Jestem szczęśliwa i wybaczcie brak pokory;-),dumna,że zrobiłam to sama bez pomocy szwagierki(przyjeżdża w środę i grunt inspekcja będzie).A teraz czas kąpać moje brudasy ,wykorzystali,że nie pilnowałam ich co robią na podwórku,później będę musiała uzupełnić piasek w piaskownicy,bo połowę mają na głowieMalutka ,wykąpana i nakarmiona leży w łóżeczku i patrzy na swoje zabaweczki,ale widać,że jej oczka już śpią.Papatki,do poniedziałku.
elinka
mamaMaksa
hej dziewczyny ja tak z moze glupim troszke pytaniem ale... jak dokladnie objawia sie kolka u maluszkow, bo Maks chyba ja ma ale jako poczatkujacy rodzice nie jestesmy pewni a maly zazwyczaj spokojny dzisiaj buczy i buczy. Nakarmiony, pielucha sucha, poprzytulany i noszony na rekach nic nie pomaga :0(
Dominika81
Fanka BB :)
Witam mamusie
Troszkę Was podczytałam choć nie do końca rozumiem temat forum..
Ja jestem mamą Jasia, ktory ma teraz 2,5 miesiąca :-)
Jest kochanym szkrabem, ale niestety jak część z Was również walczymy z kolkami....
elinka - u nas kolka objawia się płaczem, prężeniem się - mały wgina się jak struna, wyma****e przy tym również bardzo rączkami i nóżkami. A płacz czasami przechodzi w taki ryk lub wrzeszczenie... Niestety trudno to wytrzymać, że maluszek się tak strasznie męczy...
również próbowaliśmy najprzeróżniejsze sposoby, ale chyba trzeba przeczekać...
Staramy się gu tulić, nosić, głaskać, czasem pomaga gorący termofor (ciepła pieluszka i suszarka były za słabe).
Teraz juz na szczęście Jasiek śpi. Na szczęscie noce są w porządku. Karmię tylko piersią, budzi się ze 2-3 razy na jedzenie, ale zaraz szybciutko zasypia (przeważnie ze mna w łóżku)..
Dobrej nocki.
elinka - nie poddawaj się i staraj się nie denerwować, maluszek będzie czuł, że Ty się denerwujesz... wiem, wiem.. łatwo powiedzieć...
Troszkę Was podczytałam choć nie do końca rozumiem temat forum..
Ja jestem mamą Jasia, ktory ma teraz 2,5 miesiąca :-)
Jest kochanym szkrabem, ale niestety jak część z Was również walczymy z kolkami....
elinka - u nas kolka objawia się płaczem, prężeniem się - mały wgina się jak struna, wyma****e przy tym również bardzo rączkami i nóżkami. A płacz czasami przechodzi w taki ryk lub wrzeszczenie... Niestety trudno to wytrzymać, że maluszek się tak strasznie męczy...
również próbowaliśmy najprzeróżniejsze sposoby, ale chyba trzeba przeczekać...
Staramy się gu tulić, nosić, głaskać, czasem pomaga gorący termofor (ciepła pieluszka i suszarka były za słabe).
Teraz juz na szczęście Jasiek śpi. Na szczęscie noce są w porządku. Karmię tylko piersią, budzi się ze 2-3 razy na jedzenie, ale zaraz szybciutko zasypia (przeważnie ze mna w łóżku)..
Dobrej nocki.
elinka - nie poddawaj się i staraj się nie denerwować, maluszek będzie czuł, że Ty się denerwujesz... wiem, wiem.. łatwo powiedzieć...
reklama
elinka
mamaMaksa
Dzieki za odp. no to teraz wiem, ze to kolka :0( na razie pomaga lezenie na brzuszku, sprobujemy tez infacolu bo wiekszosc mowi, ze pomaga. Jeszcze raz dzieki Dominika. I milych snow.
Podziel się: