reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

CZEŚĆ WAM SŁOŃCA WY MOJE :-D:-D:-D:-D:-D

Dotinka, no to drobna jest Emilka, ale u dziewczynki to lepiej, a moja Natalia ma 80cm i 9,5 kg, też drobna, tylko dłuższa. Ja byłam u doktora, to siedział w kolejce chłopiec dzień mlodszy i DWA razy większy, spasiony był na maxa..az szyi nie mial.
Jagoda, smutno z ta koleżanka, mnie to zawsze takie wieści dobijają..
Kasiulka, u nas tez katar..
Ola dzielna dzieczynka Jolu...u mnie zawsze histeria( u Alicji rzecz jasan, bo mloda jeszcze nie kaman..)

A ja po pracy..uff, kupiłam dzis w szmateksie Natalce cudna sukienusie z H&M - nówkę za 11 zł..

A wczoraj rozbiłam alicji pompony dla cheerlederki na tańce, z bibuły, ale się namordowałam..

reklama
czesc kochane ja tylko na sekundke bo mam dzisiaj czas tylko dla siebie:)
DOROTKO GRATULUJE- CIESZE SIĘ OGROMNIE TWOIM SZCZESCIEM!!!WITAJ W GRONIE "PRAWIE"ZAOBRACZKOWANYCH;)

WIDZE ZE KATAREK NA TOPIE JA I MATI MECZYMY SIE Z NIM NIEMILOSIERNIE- MAM NADZIEJE ZE WKROTCE PRZEJDZIE!!!BO JUZ MNIE TRAFIA!

OKI UCIEKAM WRESZCIE POD PRYSZNIC A W PRACY , MATI SPI- CZAS NA RELAXIK;)

BUZIAKI KOCHANE:*:*

JOLU naj, naj, naj dla Ciebie z okazji urodzin:)))

ANIA ale miałaś misje do wykoniania... :szok: tzn te pompony. Mi tez czasem uda sie cos wyłapać w Pewexie dla dziewczyn ale teraz juz ciezko znaleźć cos podwójnego...
JAGODA wspołczuje tej koleżance... Wiem jak to boli...:no: az mi dreszcze biegaja... masakra!
MONIA, KASIA u nas tez katarex.. ale juz ma sie ku koncowi:)
KASIA ja chyba tez sie podpisze pod tą dietą jajeczną... Jak sumo wygladam i musze cos z tym zrobic:wściekła/y:
DOROTKO Twoja Emi taka kruszynka... My pod koniec miesiaca pojdziemy sie zwazyc i zmierzyc (tak na roczek;-)) ale obstawiam z 10,5kg i 80-82cm :szok:
MARZENA ale Julo sie rozszalała z zebami!!! Szok!

A ja sie pochwale: juz mówie normalnie:-) W koncu mogłam poczytac bajki dzieciom:tak: My dzisiaj same od 15. Kurde zawsze jak jestesmy same, to dzieci zasypiaja przed 20tą. A jak jest babcia, to kombinują do 20.15:happy: hehe.
Dobra u nas nic ciekawego sie nie dzieje, to nie bede smucic... Miłego weekendu!

Jolu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!

Jagoda straszne co się przytrafiło Twojej koleżance,ale jak lekarz mógł tak długo się nie zorientować że dzieciątko nie żyje przecież mogła to dziewczyna życiem przypłacić
Justyś super że głosik powrócił:-)
Monika czas dla siebie bezcenne:tak:
Ania no to się napracowałaś:-)
Kasia co do menu cofnij się jakieś dwa tygodnie temat był na topie,u nas pogoda też się znów popsuła niestety.
Dotinka Emilka po prostu dba o linie
Marzenka gratulujemy ząbka i postępów w chodzeniu

U nas na szczęście już lepiej od wczoraj temperatury już nie ma, maruda też mniejszy także czekamy aż się wybiją. Ja dzisiaj byłam na małej nasiadówce domowej z dziewczynami z pracy także relax.

Ostatnia edycja:
Jola, wszystkiego naj! Ola dzielna dziewczyna, chociaz moj Filip tez ostatnio nie plakal, ale to dlatego, ze patrzyl na czekoladke...
Dorka, widac, ze twoj brat to porzadny facet i chce sie dobrze zachowac, ale ty przeciez mozesz troche po bratowej pojechac i co nieco jej uswiadomic!
Ania, szczescie w nieszczesciu, ze obydwoje jestescie lekarzami i wiecie co robic z dziecmi! Czyzby Alicja byla czirliderka?
Hania, ale macie wysyp zeboli! U nas kolejne 4 w drodze, na gorze ida kly, bez dwojek. Ciekawe jak to bedzie wygladac?
Justys, super, ze juz sie lepiej czujesz!
Dotinka, male jest piekne! Filip niewiele wiekszy: 74cm i 8.90kg.
Marza, u ciebie widze, ze zabki tez sie sypia!
Mikusia, zdrowiejcie szybko!
A u nas nic sie nie dzieje. Chociaz pogode mamy piekna! Moj m tyle pracuje, ze szok! Wolne dopiero w czwartek? I pewnie i tak bedzie padniety wiec niewiele pozytku...Filip coraz lepiej sie czuje na tych kolanach, ale on to zawsze byl leniwiec i kombinator!
Dobrej nocki!

Podziwiajcie moje drogie moje wczorajsze dzieło.:

no może nie jest najwyższych lotów, ale co poradzić, w każdym razie na tancach połowa bibuły sie obsypala i musimy kupic takie prawdziew, bo Alicja ma PRAWDZIWY WYSTĘP 30 kwietnia na przeglądzie zespołów tanecznych. No i musimy pomknąć do sklepu kupić białą spódniczke i bluzeczkę, bo wszytskie tak mają byc ubrane...a juz co do stylu Jagoda, to nie mam pojęcia, ale okaże się wreszcie, czego one sie tam uczą...:szok::szok:
Justyś, Ty cholero!!:-D:eek::eek:teraz na mnie przeszedł bezgłos!!! mam taką chrypkę, że mama mnie przez telefon nie poznała i myślała, że to mój Małż..no comments..:happy::happy:

Spadam, bo lecę dziś sprzątać całą chałupę a potem...fiuuuuuu!!! nalot na sklepy ( wypłata na koncie:-D:-D:-D:-D).

Jolu kochana wszystkiego co najlepsze,dużo słońca i miłości!!!

Justynko super,że głosik wrócił:-)
Jagoda bardzo współczuję twojej koleżance,moja siostra miała też takie przeżycie.:-(
Marzenka gratulacje zęboli:-)
Ania pompony wyczyn wielki:tak:,no i gratulacje dla Alicji-prawdziwy występ-dzieciaki wyglądają świetnie.U nas w przedszkolu maluchy tańczą Kozirajkę-są cudni:-)
Udanych zakupów,dobrze ze zbytnio nie jest potrzebny głos do tego:-D,ale i tak życzę zdrówka kochana:tak:
Hanna biedny Jasiu,ciężko ząbkuje.Moja Emi zęby dostała nagle i w sumie bez gorączki,teraz już widać u góry jedynkę i dwójkę z lewej strony(bo coś tak góra rośnie jednostronnie :rofl2:).Ale za to coś pyli bo i Niki i mała mają koszmarny katar,ale humorki maja świetne,wiec nie są uciążliwi:-D.

SŁYSZAŁYŚCIE O SAMOLOCIE PREZYDENTA??? NIKT NIE PRZEZYŁ...no nigdy za nim nie przepadałam, ale jestem w szoku....okropność..

Boze dziewczyny SZOK...siedze juz z godzine albo dluzej z otwarta strona bb bo mialam cos tu naskrobac...ale jak uslyszalam co sie stalo to poprostu mnie wrylo...i nic nie jestem w stanie napisac...tez za nim nie przepadalam, ale nie to teraz jest wazne...TRAGEDIA....
(*)

reklama
Do góry