reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
wiemy wiemy:-)
jula caly zdien marudna-az tracilam cierpliwosc:-(
dzis akcja ciuszki na sprzedaz -zobaczymy czy sie sprzedadza:-)
sprzedalam leki:szok::szok:napisze nazwy w nastepnym poscie bo jak chcialam skopiowac -post mi zwial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu nie wiem czy czytałaś ten artykuł o wózkach:szok:. Podaje link . Szczegóły - BabyBoom[day]=09&cHash=e981478de2
Nie wiem czy to też dotyczy Twojego modelu wózeczka .
Moniś dzięki za zaproszenie. Już z niego skorzystałam :-)
Marzenko ja też walczę ze sprzedażą ciuszków po Tośce . Powoli idą ale szału nie ma :-( Wyobraźcie sobie ,że tak się cieszyłam z tego kombinezonu a on już za mały :szok: Tośka tak mi śmignęła ,że jestem w szoku . Zrobiła się długa ale nadal szczupła tylko pultyny ma jak chomiczek :tak:

producent wózków dla dzieci, dostępnych również w polskich sklepach, ogłosił wstrzymanie sprzedaży i akcję naprawczą dla miliona wózków typu "parasolka", czyli modeli m.in. Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno i Easy Traveller.

Po dochodzeniu przeprowadzonym w USA przez Organizację Bezpieczeństwa Produktów Konsumenckich (Consumer Product Safety Commission), ustalono, że istnieje ryzyko obcięcia paluszków dziecka w zawiasie, przy rozkładaniu wózka. Wśród 12 z 15 zgłoszeń, konieczna była amputacja.
lg.php

Producent zaapelował o wstrzymanie się z zakupami wózków, oraz o zainstalowanie osłonek ochronnych, które w USA będą wysyłane do właścicieli wózków bezpłatnie. Nie wiemy jeszcze jakie działania podejmie polskie przedstawicielstwo firmy, ale będziemy informować o aktualizacjach na tej stronie.

Eeee....każdym wózkiem cos można zrobić...dziecko sie odsuwa przy rozkładaniu wózka..zeby nie wkładało paluchów, a wiadomo, że w USA, jak coś się stanie, to od razu zaskarża się producenta za niedpowiedzialność rodziców, każda aparasolka i inny wózek się rozkłada i mozna zrobić kuku. Tam nawet potrafia zaskarżyć producenta kubka, że ktos sie poparzył kawą - więc wycofuje się wszystkie kubki i pisze na nich, że w środku gorące i się mozna poparzyć...
Jak będą jakieś tam osłonki, to chętnie wezmę...no problem..Ale i tak to najbezpieczniejszy wózek jaki znam, bo ma zabezpieczenia nwet przed samoistnym złożeniem i to podwójne...a polskie wózki tego np nie mają..i mogą zlożyc się z dzieckim w środku(co mi się zdarzyło kilka razy przy Ali..)

Haniu, ja zadowolona na maxa jestem z Maca...cudny jest i w ogóle nie wiem, po co tego Mutsiaka kupiliśmy...kasa w błoto, a ten Mac w zupełności by wystraczył. A kupiłam niechcący, bo miałam za dużo czasu i się plątałam po rynku...

A tak w ogole tylko na chwilkę wpadłam, bo ucze sie angileskiego do egzaminu...wrrr

NASTKA zrobiła dzis siku na nocnik....wiadomo, że to przypadek, ale wykazaliśmy wielka radochę z oklaskami a ona zaczęła się z nas cieszyć...pewnie se myślała - co ci starzy tak się radują...głupolek malutki

Oczywiście Aneczko masz rację . A co do wózków to też w sumie nie potrzebnie kupowałam 3w1 . Co prawda nie kosztował tyle kaski co mutsiak ale mimo wszystko starczył by mi ten Graco co mam ... Rozkłada się na płasko a jest o połowę lżejszy . Ale nic trudno . Duży wózek biorę jak idę z moim . Faktem jest ,że to taki jeep - wszędzie wjedzie ale skubany ciężki ...
Gratulacje dla Nastki ! Dzielna dziewczynka :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry