reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

calkiem zapomnialam:dzis w nocy jula jadla tylko raz o 2.15:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ANIA zdrowiej. i zamykaj dzwi kochana bo Natalka zaraz sama na spacer pojdzie hihihihihi ale agentka mala
DORKA zaraz jule wkladam do lozeczka ;-);-);-)

reklama
Aneczko zdrowiej jak najszybciej. W sumie nie wiem co to angina nigdy nie miałam.Mi zawsze przeziębienie "siadało" na uszy. Co ja się nacierpiałam ... Nikomu nie życzę . A Natalka to nie zła aparatka. Jeszcze nie dawno w brzuchu a już biega...

Witam, tez ostatnio tylko czytam, ale podobno polamalam laptoka i moj m krzywo teraz na mnie patrzy jak sie tylko zblizam do kompa. No w sumie jest duze pekniecie na rogu, ale jakos sobie nie przypominam...:no:
Justys i Ania, w koncu was tez dopadlo, kurujcie sie dziewczyny!
Dorka, brawan dla Tosi! Moj Filip to pewnie ostatni zalapie jak to sie robi...
Marza, myslalam, ze tylko ja mam ten problem - dziecko w lozku...A ostatni tydzien to juz przegiecie, placz, ryk, jeczenie i nie ma szans zeby go do lozeczka odlozyc. A potem budzi sie 100 razy i lazi i rzuca sie po tym lozku, tak ze musze go mocno przytulac i oczywiscie nie spie. Ostatnio chodze jak zombi:wściekła/y:Mam nadzieje, ze to te zeby (juz widac na dziaslach) i ze w koncu sie skonczy...Chyba zrobie sobie wiadro kawy...
Pozdrowionka!:-)

Witam !
Ależ mamy dziś fatalną pogodę :-( Cały czas siąpi deszcz ... Ze spaceru nici jak na razie.
Jagoda spokojnie Filipcio też wystartuje i Cię zaskoczy. Tośka jakiś miesiąc już przyjmowała pozycję do raczkowania i się bujała i nic a wczoraj wystartowała do kota :tak: My nie kupowałyśmy kuli do raczkowania , bo u nas dostatek żywych kul hi hi hi
Jest szalony pekińczyk i do tego dwa koty egzotyczny i perski . Jest też zniedołężniały kundelek -staruszek w pampersie ale on się nie nadaje , bo cały czas leży u siebie w koszu i śpi. Wstaje tylko na jedzenie. Tośka najbardziej szaleje za tą starszą egzotyczną koteczką Impalą . A ta przychodzi do niej i się łasi. Pekińczyk-Koka za to przynosi jej zabawki a rano jak ja wstanę to przychodzi do niej do łóżka i kładzie się obok i tak razem śpią ... U nas jest bardzo wesoło :tak:

hej k ochane jestem i znowu na krotko bo u mamy...dowiedzialam sie ze poszla mi chyba karta sieciowa i musze kupic nowa aby znowu miec neta:/ ehhh...
Jesli chodzi o mnie! Juz jestem silna! no i krew mnei zalewa od soboty- dostałam pierwszy okres po porodzie- dziewczyny leje sie jak ze studni...ale o dziwo nic mnie nie boli a do tej pory miesiaczki mialam okropnie bolesne:)
Matus cos podkaszluje:( oby nie było to nic powaznego- kupilam mu w piatek chustawke- ale ma dziecko radosc moze tak siedziec z godzinke i tylko sie bujac a przy okazji patrzy na telewizor- oczka mu czasami poleca:)
Gratuluje Tosie raczkowania! Mati narazie robi kocie grzbiety:)
Angina cholesrtwo straszne:/ współczuje:/
Kurcze troche czasu minie zanim odrobie zaleglosci!
a Jesli chodzi o kolege z GG - olałam temat- teraz wole być tylko dla synka no i przede wszystkim ostrozna bo czeka mnie rozprawa o alimenty!
Schudlam 4 kg!!!waze 54 kg i jestem przeszczesliwa:) jejku ale haos w moim poscie!obiecuje ze bede bardziej zoorganizowana jak tylko bede miala swojego kompa!moze bedzie to dzis:p
popzdrawiam kochane siostrzyczki:)

hej, ja na chwilke tylko, bo właśnie wróciłam z pacy..na samym wstepie dostalam dwie sale pacjentów do prowadzenia...makabra! i do tego ten ból gardła...

potem przymknę....dzieki za pamięć

U NAS MARUDOWOOOOOO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w nocy kilka karmien,rano juz ja przelozylam do naszego lozka.do poludnia bylysmy na spacerze-deszcz pada wiec nie dlugo:-(
wlozylam ja teraz do hustawki bo marudzi :wściekła/y:ale za dlugo pewnie tam nie posiedzi:-(
rano jej zrobilam 50 ml mleka -wypila z gwinta-troche sie rozlalo,ale to i tak sukces
teraz jej zrobilam 100 ale nie bardzo,w miedzyczasie deserek,2 razy dawalam jej obiadek-buzi nie otworzyla:no:
POZDRAWIAM

reklama
Melduję że jestem! Ale tutaj znów się dzieje choróbska się panoszą, u nas odpukać ok.Pogoda do bani spacerować za bardzo się nie da Jasiek właśnie poszedł spać więc z kawą zasiadam. Zmaltretowana psychicznie:-D moja siostra mnie rozbija od 3 dni wie że jest w ciąży i już daje popalić bo zmęczona, bo źle się czuje :wściekła/y: nikt nie wiem jak ona się czuje, tak bo tylko ona jedna w ciąży chodzi:no::no: Aż się boje co to będzie przez te 9 miesięcy.
Aniu Foteczki suuuper wózeczek sliczny to fajnie że w końcu upolowałaś mclarena a jeździłaś za nim czy przypadek? Ja to żałuje że kupiłam Mutsiego tyle kasy a w sumie żadna rewelacja, zresztą kupić idealny wózek to jak trafić w totka:-D Trochę ich przerobiłam, ale na razie nic nie kupuję przemęczę się z Mutsym a na lato może jak będziemy na wczasy lecieć to jakąś parasolkę kupię Na razie to próbuje sprzedać w jakichś mądrych pieniądzach gondole i fotelik ale jest ciężko na allegro rynek strasznie zrypany za 100-200 zł chodzą a jak kupowałam to za używaną 300-400 trzeba było dać :wściekła/y: A ja gondole mam jak nowa bo używałam ja tylko 3 miesiące Ach i współczuje anginy jeszcze przy dzieciakach. Widziałam opis na :-Dgg moja tez była na 2 dniowych koloniach aż dziwnie w domu taka cisza i porządek
Justyś zdrowiej nam kochana nie mam weny do gotowania podrzuciłabyś jakieś nowe przepisy na obiadki dla małych szkrabów
Moniczka super że lepsze samopoczucie, masz rację nie odpuszczaj alimentów bo dziś płaci a za miesiąc już zapomni...
Dorotka gratulacje dla Tosieński!!! To teraz Wam się zacznie:-D Dziękuję w imieniu Jasienka za komplementy ale chcielibysmy i Tosienke ujrzec w całej okazałości czekamy na fotki A jak pojedziemy nad morze to na grilla wpadniemy:-D:rofl2:
Marzenka fajnie że odpoczełaś, widzę że z przygodami ale tak to bywa. Spotykanie byłoby świetnie:tak::-) Gratuluje przespanej nocki u nas cos ostatnio nieciekawie a juz tak fajnie było:crazy:
Jagódka ja to tez wszystko tymi zębami tłumaczee ciekawie bedzie jak juz wyjda a marudzenie nadal zostanie:-D A co do małża to u nas też jak coś się stanie z kompem to ja pierwsza podejrzana:cool:

Do góry