Melduję że jestem! Ale tutaj znów się dzieje choróbska się panoszą, u nas odpukać ok.Pogoda do bani spacerować za bardzo się nie da Jasiek właśnie poszedł spać więc z kawą zasiadam. Zmaltretowana psychicznie
moja siostra mnie rozbija od 3 dni wie że jest w ciąży i już daje popalić bo zmęczona, bo źle się czuje
nikt nie wiem jak ona się czuje, tak bo tylko ona jedna w ciąży chodzi
Aż się boje co to będzie przez te 9 miesięcy.
Aniu Foteczki suuuper wózeczek sliczny to fajnie że w końcu upolowałaś mclarena a jeździłaś za nim czy przypadek? Ja to żałuje że kupiłam Mutsiego tyle kasy a w sumie żadna rewelacja, zresztą kupić idealny wózek to jak trafić w totka
Trochę ich przerobiłam, ale na razie nic nie kupuję przemęczę się z Mutsym a na lato może jak będziemy na wczasy lecieć to jakąś parasolkę kupię Na razie to próbuje sprzedać w jakichś mądrych pieniądzach gondole i fotelik ale jest ciężko na allegro rynek strasznie zrypany za 100-200 zł chodzą a jak kupowałam to za używaną 300-400 trzeba było dać
A ja gondole mam jak nowa bo używałam ja tylko 3 miesiące Ach i współczuje anginy jeszcze przy dzieciakach. Widziałam opis na
gg moja tez była na 2 dniowych koloniach aż dziwnie w domu taka cisza i porządek
Justyś zdrowiej nam kochana nie mam weny do gotowania podrzuciłabyś jakieś nowe przepisy na obiadki dla małych szkrabów
Moniczka super że lepsze samopoczucie, masz rację nie odpuszczaj alimentów bo dziś płaci a za miesiąc już zapomni...
Dorotka gratulacje dla Tosieński!!! To teraz Wam się zacznie
Dziękuję w imieniu Jasienka za komplementy ale chcielibysmy i Tosienke ujrzec w całej okazałości czekamy na fotki A jak pojedziemy nad morze to na grilla wpadniemy
Marzenka fajnie że odpoczełaś, widzę że z przygodami ale tak to bywa. Spotykanie byłoby świetnie
:-) Gratuluje przespanej nocki u nas cos ostatnio nieciekawie a juz tak fajnie było
Jagódka ja to tez wszystko tymi zębami tłumaczee ciekawie bedzie jak juz wyjda a marudzenie nadal zostanie
A co do małża to u nas też jak coś się stanie z kompem to ja pierwsza podejrzana