Witajcie dziewczynki po dłuuugiej przerwie.Byłam i zaganiana i jakoś rozkojarzona za mocno by wiedzieć co pisać.
Dzieje sie dużo,ale najważniejsze:
Mikusia spóźnione,ale szczere życzenia dla
Mateuszka niech rośnie zdrowy i dzielny jak jego mama
.A ty kochana,głowa do góry!Jesteś zbyt wartościowa kobieta by dołować się przez nie rozgarniętego faceta,on po prostu nie dojrzał jeszcze.A może na początku spotkaj się z tym kolegą dawnym,przecież nie musi to być coś WIELKIEGO od razu.A pogadać zawsze można.No i pamiętaj że masz nas,my twoje siostry.
Aniu,Jagoda i nie pamiętam kto jeszcze,współczuję zatkanych nosów dzieciaczków,mój Niki widać dołączył do waszych dzieci.Stan podgorączkowy i chusteczka non stop pod nosem bo leci mu jak z odkręconego kranu.
Marzenka zazdroszczę pierogów,ja odkładam lepienie z dnia na dzień.
Moja
Emilka mała rozrabiara,krzyczy jak zapewne wszystkie nasze maluchy
.
Justyś i Monika czasami i mnie przy Emi wydaje się że uszy mi odpadną i głuchota stu%
Jeżdżę nadal na rehabilitację z malutką.Nadal jeszcze ma środkowy układ nieprawidłowo napięty(brzuszek) i słabe rączki.Sama nie ma siły podeprzeć się na nich i usiąść.Ale jak się ją posadzi to siedzi pięknie sama.Oczywiście darcie jest jak tylko ma poleżeć na brzuchu i podpór ćwiczyć,woli leżeć na boku tak jest dla niej łatwiej.Mały uparciuch.No i jeszcze z zasypianiem Emilki dalej są chocki klocki.W dzień jest wszystko ok,a wieczorem obłędu można dostać
.Głuptaska sama nie wie czego chce i jak się położyć.Oczy już niby zamknięte a jeszcze gada do smoczka i krzyczy,a przy tym co za pozy potrafi przyjąć to idzie paść
.
Dziś moja Sara skończyła 6lat:-).Tortu nie będzie,bo wszystkie te wyroby bezglutenowe są koszmarne.Zrobimy inny deserowy torcik.Trudno.Ale i tak dziś zwyciężyły...frytki
.Zapytana co by chciała dostać stwierdziła że jak ma dostać prezent to nie może wiedzieć co to będzie
.Tak więc kupiłam jej zegarek dziecięcy elektroniczny,który nie spada z jej cieniutkiej rączki:-).A Sara cieszy się ze może sprawdzać datę i czas:-),a od tatusia dostała Harmonijkę
,no więc moje uszy jeszcze bardziej cierpią.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy:-).