ANIA co ty robisz Natalce, że ona taka rezolutna?? Siedzi, wstaje, raczkuje, zaraz zacznie chodzic... A moje leniuchy jeszcze nawet same nie siedzą
Ależ Ci zazdroszcze;-)
Butki dla Alicji chyba jednak za drogie w Ecco... Tez bym tyle nie zapłaciła za jeden sezon
Oszaleli z cenami!
MARZA nie denerwuj sie na Julkę! Pogoda do bani i wszyscy sie kiepsko czujemy - a barometry nasze szczególnie... ech
Nie wiem czy da sie coś zrobić, żeby mała jadła zupki
Jak nie chce, to nie i tyle... wrrr!
JAGODA, ja gotuje swoim smerfetkom jedzonko tak: w jednym garnku ziemniaki, pieruszka, seler, kalarepa, por; w drugim mięsko - polędwiczki wp; w trzeci buraczki - takie podłużne (nie okrągłe) bo są słodkie i nie mają cierpkiego posmaku. Póżniej kazdy gar miksuje i mieszam ze soba. Nie daję marchewki bo za duzo jej na codzien. Teraz można kupić dynie i ją zrobic np z jabłuszkiem. Aha i do ziemniaków dodaje swieżą natke pietruszki i miksuje. Jedzonko ma zupełnie inny smak. Moje dziewczyny zjadają po 250 ml takiego jedzonka. Robie na gesto. i nie dodaje do tego żadnych kaszek.
HANIA gratulacje!! 8 miesięcy to jest wiek... My tyle bedziemy miały w Boże Narodzenie
My dzisiaj po imprezce... 60. rocznica ślubu dziadków!!! Pięknie było w USC
Aż mi sie łezka zakręciła. A jaki był torcik ładny... Nie wiem jak smakował bo nie lubie tortów. Zaraz spadamy na kontynuacje imprezki do mojej cioci, a z dziećmi zostaja moje siorki