reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

no wiec tak:noc nie przespana-ale to nie przez dzidzie tylko mojego m:wściekła/y::wściekła/y:
przyszedl o 3 w nocy kiwajac sie:szok: na nogach,poszli na piwo po pracy.
chodzil gora-dol i tak w kolko:wściekła/y:a po 6 juz nasza corka spiewala..........i tyle pospalam:wściekła/y:a teraz jak na zlosc tez spac mi sie nie chce:-(
spokojnej nocki:-)

reklama
Hej dziewczyny już dawno nie zagladałam. Dzisiaj znowu nocka nie przespana :wściekła/y:
No i nie nadrobie tego co pisałyście. Widze że temat to postepy naszych pociech,
moja Ola już raczkuje i siada sama fajnie to wygląda :-D
a co do jedzenia to je praktycznie wszystko to co my jak zobaczy talerz to, aż się trzesie głodomorek mały uwielbia ziemniaczki :tak:.
Aniu- Natalcia z tego co widze to tez mała akrobatka :-D super
Wszystkie nasze maluszki są super i ładnie się rozwijaja.

Lece bo mała krzyczy pewnie jesc chce .
pozdrawiam

Ok, juz kończe z tymi fotkami, bo nie chcę zaśmiecać, a poza tym, tak jak Ania napisała, na maile lepiej...
Tak wygląda u nas przebieranie pieluch ostatnio:

a to dzisiejsza innowacja w życiu:
:szok::szok::szok:

ok, spadam, dziś musze kupić Alicji butki zimowe , bo zima zaskoczyła nas jak drogowców :-D:-D

Hej! My dziś pospaliśmy do 10.30:szok: z przerwa od 6-7 a potem oj dawno tak nie spalam chyba ostatni raz w ciąży i to może raz
Aniu Gratulacje dla Natki, a to przewijanie, to powinny być dyby do przewijania:-D
Nas również zima zaskoczyła jak drogowców wczoraj próbowałam Jaśka wbić w zimowe w czapki i :no::cool: trzeba było lecieć w troszkę przymałej czapce do sklepu
A muszę się pochwalić że udało mi się kupić hipcia za 29,90 co prawda bez klocków sensorycznych ale mam w domu koło 25 szt jeszcze po Ewie także mi nie zależało. Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to podaje linka do strony gdzie są hipcie z tym że jeden tam jest Ani ;-)ten na różowym dywanie
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja tez oczywiscie wszystkiego nie nadrobie, chociaz czytam kiedy tylko moge. Przy malym nie mam szans na pisanie, bo on kocha komputer!:wściekła/y:
Brawo dla wszystkich gimnastykow wyczynowych!:-):-):-)
Moj maly leniwiec chwilowo jedynie raczkuje do tylu i nic pozatym. Katar nas nie opuszcza, apetytu brak i kupek tez, a jak sa to jak krolicze bobki - suche i twarde. Oczywiscie pic nie chce i w ogole marudzi jak nie wiem co. Bylismy u pielegniarki i wedlug niej nic zlego sie nie dzieje. Ech...
Dziewczyny jak robicie dzieciakom zupki, buraczki itp, bo moze ja robie cos nie tak, albo lacze zle skladniki, albo juz sama nie wiem co, bo on nic nie chce jesc!:wściekła/y:

No no Hania!! rzeczywiście ten hipcio na czerwonym dywanie jest mój. JA nie mam sensorycznych, więc chce z nimi. I MI NIE LICYTOWAĆ kochane., bo małż i tak mnie przeswięci. Mój nick niunia2305...

Dotinka mi pisała, że coś ma z kompem i nie ma jak pisać. Aha, dzieci u niej WSZYSTKIE chore...i jeszcze tesciowa ją dobija...doła ma biedna.

Jagoda, moja zeżre wszystko ostatnio, nawet brokuły, cukinię i takie tam...ale ja kupuje zupki, bo jak robiąłm, to właśnie nie bardzo chciała. Njalepiej duzo marchewki lub buraczków, bo są słodkie i dzieci chyba najbardziej lubią.

Ja byłam z Alicją po te buty, ale nic nie kupiłam, b yły fajne tylko w Ecco, ale cena mnie zwaliła, bo 300 zeta - lekko za duzo jak na jednozezonowe buty. utro pojadę do Bartka, to tam coś wybiorę, ale to w Bytomiu, to juz dziś nie obskoczyłam..

Oho mloda dobrała się do wieży

NATALKA -super:-):-):-):-)
bylam na spacerze az 40 min:szok:bo zaczelo mocno padac:wściekła/y:i znow caly dzien w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak mozna spac przez caly dzien tylko 40 min??????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ugotowalam zupke:no::no:nie spakuje:wściekła/y::wściekła/y:
u nas znow wierca:wściekła/y:
ale mam nastroj,mysle ,ze nie zaraze;-)
ale mi sie podoba ten hipcio,ale mamy chodzik,pchacz i jeszcze
SMOBY Rowerek Kubuś Puchatek NOWOŚĆ 2009 Disney (numer 777172973)
spadam bo sie zaraz wsciekne-tak marudzi:wściekła/y:

ANIA co ty robisz Natalce, że ona taka rezolutna?? Siedzi, wstaje, raczkuje, zaraz zacznie chodzic... A moje leniuchy jeszcze nawet same nie siedzą:( Ależ Ci zazdroszcze;-)
Butki dla Alicji chyba jednak za drogie w Ecco... Tez bym tyle nie zapłaciła za jeden sezon:( Oszaleli z cenami!:szok:
MARZA nie denerwuj sie na Julkę! Pogoda do bani i wszyscy sie kiepsko czujemy - a barometry nasze szczególnie... ech:wściekła/y: Nie wiem czy da sie coś zrobić, żeby mała jadła zupki:( Jak nie chce, to nie i tyle... wrrr!
JAGODA, ja gotuje swoim smerfetkom jedzonko tak: w jednym garnku ziemniaki, pieruszka, seler, kalarepa, por; w drugim mięsko - polędwiczki wp; w trzeci buraczki - takie podłużne (nie okrągłe) bo są słodkie i nie mają cierpkiego posmaku. Póżniej kazdy gar miksuje i mieszam ze soba. Nie daję marchewki bo za duzo jej na codzien. Teraz można kupić dynie i ją zrobic np z jabłuszkiem. Aha i do ziemniaków dodaje swieżą natke pietruszki i miksuje. Jedzonko ma zupełnie inny smak. Moje dziewczyny zjadają po 250 ml takiego jedzonka. Robie na gesto. i nie dodaje do tego żadnych kaszek.
HANIA gratulacje!! 8 miesięcy to jest wiek... My tyle bedziemy miały w Boże Narodzenie:)

My dzisiaj po imprezce... 60. rocznica ślubu dziadków!!! Pięknie było w USC:) Aż mi sie łezka zakręciła. A jaki był torcik ładny... Nie wiem jak smakował bo nie lubie tortów. Zaraz spadamy na kontynuacje imprezki do mojej cioci, a z dziećmi zostaja moje siorki:tak:

reklama
JUSTYS -Tobie to dobrze;-)impreza:-):-)pozazdroscic;-);-)ale dziewczynki duzo wcinaja,chyba przyjade do Ciebie z Julka na ta dobra zupke:-)
u nas pada:-:)-:)-(
POZDROWIENA OD DOTINKI:-)

Do góry