Marzenko zrób jak radzą Ania i Kasiulla.Inaczej nie dasz rady.Sara moja nie chciała smoczka tylko cyca i niczym nie byłam wstanie jej oszukać.Myślę,że dlatego Sara ma trochę próchnicy w zębach
,bo zawsze trochę mleka pociekło gdy sobie tylko ciumkała przez sen.Więc warto nauczyć mała by spała bez cyca.
Aniu,szok ,nie wyobrażam sobie takiego mieć noworodka...to koszmar
A zabaweczka super,też mi się podoba:-)
Justyś myślę,że jeśli masz taki pałąk,nie koniecznie półkę to też będzie pasowała.W gondoli to rozumiem,ale jak już są spacerówki to chyba we wszystkich są uchwyty zabezpieczające-takie "pałąki".
Mam nadzieję,że ciacho udane i smaczne;-).Oj,tak już jest z tym użyczaniem mocy jedna drugiej.Może to pogoda taka,bo ja dziś też taka zakręcona jestem.Chmury ciągle się kłębią,chociaż w południe ładnie słonko świeciło.Dopóki nie unormuje się pogoda,to będziemy się męczyć ze skaczącym ciśnieniem
Jagoda dokładnie to nie wiem,ale w przypadku Emilki to patrzenie do tyłu jest nie wskazane ze wzg neurologicznych,czyli asymetrii i napięcia.Mam pilnować by nie wyginała się do tyłu i nie patrzyła tam.A o zezie też słyszałam."Nie stój z tyłu za dzieckiem bo będzie miało zeza".Może coś w tym jest,nie wiem dokładnie.
Emilcia śpi smacznie,starsze dzieci już też w łóżkach zasypiają,można powiedzieć,ze cisza nocna juz trwa :-).