reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

maluch w podróży

reklama
No właśnie my też musimy sprzedać nasze ukochane Audi A6, ale chcemy coś takiego samego tylko w wersji combi, no może nie dokladnie takiego samego, bo nasz ma silnik 4,2 więc następny może być ciut mniejszy :-)

Audi A6 jest piękne,właśnie zastanawiamy się nad jej kupnem:-)

diesel, a wcześniej długo mieliśmy nubirkę kombi. Była "ukochana";-)
ja mam złe wspomnienia po nubirze heh ale mniejsza o to.A z aut rodzinnych to poleciłabym opla omege w kombi.Jest świetna naprawde,po mimo że do najmłodszych aut nie należy.
Aktualnie jeżdze mało rodzinnym autem-toyota celica heh

Ja mam jeszcze mniej rodzinny... Rovera...ale dla nas starczy :-D:-D Tylko jak juz ktos z rodziny przyjezdza do nas.. to juz jest problem.. a tez chcemy zmienic na wiekszy.. cos typu Renault Scenic czy cos tam,tylko,ze ja np, to sie kompletnie nie znam na samochodoach ! albo Opel zafira tak ? dobrze kojarze,ze taki mniej wiecej jak scenic ?:eek:

A ja mam mega kosmiczne autko- Fiata Multiplę i chociaż to "dziwoląg" jak mawiał mój śp. Tato to jest 6 osobowy, obszerny i naprawdę świetnie się nim jeździ:-)I co mnie dziwi zdecydowanie lepiej się takim dużym parkuje bo jest bardzo wysoki i widać krawężniki i takie tam ;-)

Załączniki

• fiat.jpg
    fiat.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
My jezdzimy Volvo s60(niby takie bezpieczne) i powiem Wam,ze z zewnatrz duzy sie wydaje,ale w srodku kiepsciutko.Maz wysoki,wiec odsuniety na maksa.Maly siedzi za pasazerem,ale juz nikt inny z przodu wtedy nie usiadzie.Wozek do bagaznika wchodzi tylko wtedy,gdy zdejme przednie kolo!Jest gleboki ale niski.Cos trzeba zmienic,ale to juz nie moja dzialka.:eek:

czyli nawet do celiki mozna sie zmiescic :)
multiple mial znajomy, w srodku bardzo wygodnie sie jechalo, zwlaszcza fajne wrazenie jak sie siedzi po środku z przodu :) wyglad zewnętrzy niestety nie powala, ale auto jak najbardziej rodzinne :)
z tej samej klasy są wlasnie scenic, zafira, focus c-max, c4 picasso czy corolla verso
wiecie co zawsze podziwiam jak mozna było sie zmiescic np do malucha, nasi rodzice przeciez wielkiego wyboru w autach wtedy nie mieli i jakos sobie radzili :) nasze pokolenia chyba są juz tak wygodne ze potrzebują bagaznika 500l który i tak czasami moze nie starczac hehe
dobrze ze mamy w garazu boxa :-D

ponizej zdjecie naszej kochanej alfy która teraz w innych rekach, na szczescie dobrych :)

Załączniki

• alfa 156.jpg
    alfa 156.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Audi A6 kombi srebrna sprzedalismy jak bylam w ciazy, bo wydawal nam sie za maly na 4osobowa rodzine;-)Starszak nie moze przezyc tego auta ciagle pyta kiedy kupimy nowa Audiczke ale my kupujemy BMW 6 jeepa juz na bank czarna albo srebrna -juz w niej siedzialam co za rozkosz!!:tak:;-)

Moniczka ale smieszny ten samochodzi ale na pewno wygodny i sporo miejsca:-)

slyszalam ze volo volkswagen audi to bardzo bezpieczne samochody:tak:

Do góry