reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Gratulacje dla wszystkich maych odkrywców:tak:
pokazałabym wam co wyprawia mój paskudnik, ale zmykamy do teściów, więc może wieczorem wrzucę filmik

reklama
elmaluszku Piotruś też tak stoi i się puszcza już od jakiegoś czasu (potrafi np. trzymać się jedną łapką, w drugą wziąć coś, puścić pierwszą, przełożyć sobie to coś długo oglądając i dopiero po minucie znowu złapać tą drugą za poręcz :-D). I wiem, że Skubaniec umiałby już chodzić, ale mu się nie chce :dry: Chociaż, wcale nie narzekam ;-)

U nas dokładnie tak samo.

Ale zaczyna mi powoli odbijać (tylko tak troszkę:zawstydzona/y:), że "czemu jeszcze nie chodzi"? :sorry2:

agik spokojnie - norma mówi, że w wieku 1,5 roku 10% zdrowych i normalnie rozwijających się dzieci jeszcze nie chodzi. I wszystko z nimi ok :-)

Wielkie gratulacje dla chodzika Mikołajka i puszczających się Amelki, Piotrusia i Wojtusia:-D

Moja Zuzka tak jakoś od tygodnia chodzi sama, sama. A na spacerze już w wózku nie posiedzi:no: Zresztą ona wogóle nie siedzi... Wszystko robi w chodzie... Pije chodząc, bawi sie chodząc i jeszcze spac by chciała przebierając nogami...:-D

Gratulacje dla wszystkich chodzików!!!:-D My na razie tylko stoimy i z jednej strony już bym chciała aby Madzia poszła w ślady swoich rówieśników, a z drugiej... mam dość jej raczkowania po całej chałupie, a co będzie jak zacznie chodzić???:szok:

a co będzie jak zacznie chodzić???:szok:
jak to co? kupisz sobie kostium o kilka rozmarów mniejszy:-D
no to wklejam filmik, o którym wspomniałam (początek mało ciekawy, bo Michał chciał mi zabrać tel i zakrył kamerkę) - to miesiąc od pierwszych samodzielnych kroczków (qrcze, obejrzałam go teraz klikając na link, czy wam też tak klatkuje?)
Agik jeszcze trochę i będziesz pytać, czemu on chodzi?:-D

Ostatnia edycja:
jeszcze będziecie żałować, że wasze dzieci chodzą :-p

Antonek ostatnio zakochał się w wdrapywaniu na fotele, kanapy, łóżka i chodzenie po nich :angry: nie patrząc na to, że można spaść :angry: w sobotę ledwo co go złapałam jak poszedł w długą po łóżku teściów (takim wysokim) i spadłby gdyby nie refleks matki :eek: tłumaczę mu, że tak nie wolno, nie można i takie tam, ale niestety jak do ściany :eek:

Kachasek, obyś wykrakała!:-D

Ale ja widzę że u Was to pracowity ten poranek. Misio ma strasznie dużo zajęć od samego rana.:-D:-D:-D

reklama
tłumaczę mu, że tak nie wolno, nie można i takie tam, ale niestety jak do ściany :eek:

Gingeros, lepiej się przyzwyczajaj. To dopiero początki:-D:-p

Do góry