olyv
Fanka BB :)
oj to pewnie kleik i kaszka ryżowa????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas chyba będzie koniec cyca :-( Mały średnio przybywał na wadze (i mało cyca ciągnął-był płacz i prężenie się itp.), więc miałam go dokarmiać, noi tak mu posmakowało mm że teraz cyca już nie chce Ani mojego mleka z butli (chyba mało słodkie czy jak) A ja pokarm mam... I uciążliwe stało się odciąganie. Odciągam tylko tyle by poczuć ulgę. Znacie może jakieś sposoby na zanik laktacji? W necie przeczytałam o szałwi i tabl od gin.-ale tych wolałabym uniknąć.
Chciałam karmić piersią ale mały sam zadecydował
Cosya Kochana ja bym bardzo chciała by mój też Mikołaj pił moje mleko, ale jak mu daje pierś, to ssie max 2 min. i puszcza i płacze, a jak mu dam moje mleko odciągnięte w butli jest to samo. Wypycha smoczek językiem. Po prostu nie chce :-( Jest chyba za rzadkie, lub za mało słodkie? Sama nie wiem. Je bebiko a tj słodkie mleko. gdy jadł bebilon comfort - bo tj na kolki, też mu nie smakowało :-( Ogólnie to mój chyba jest niejadek, bo i mm je na raty...
Tobie życzę powodzenia, by laktacja się utrzymała i by Mikołajek był karmiony do 6 m-ca a może i dłużej.:-)