reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

a co do moskiterii, to mi bardziej się podoba ta z darlandu. tylko nie wiem jaki kolor jak by co. w sumie do wyboru mają aż dwa:szok: : biały i niebieski.
ale po pierwsze nie wiem jeszcze czy chce moskiterię wogóle mieć
a po drugie czy ktoś wie z jakiego materiału jest ona wykonana????

Z cieniutkiej żorżety (nie wiem jak to się pisze:confused:), bardzo fajny materiał, tzn. mi się bardzo podoba.:-D

reklama
Ewa-Krystyna dziękuję ci bardzo za prezentację pieluszek ;-) Faktycznie pierwszy raz coś takiego widzę. Nie miałam pojęcia, że ktoś wpadł na pomysł wyprodukowania takich pieluszek. Pewnie są zdrowsze dla skóry dziecka niż takie przysłowiowe pampersy. Nie musisz więcej ich opisywać, bo zaspokoiłaś już moją ciekawość :tak: Dziękuję.

Karlam z tego co się orientuję (choć znawcą nie jestem) to żorżeta jest bardziej miękka i chyba grubsza od szyfonu. Szyfon kojarzy mi się z takim bardzo przezroczystym materiałem. Często wykorzystuje się go do wykończeń sukien balowych czy ślubnych. A żorżety są różnej grubości, można z nich szyć nawet garsonki (ale to z tych nieprzezroczystych) :-D

Skakanka fajna sprawa, jak mój mąż wraca z pracy - zwykle po 21-ej to pierwsze co ode mnie słyszy po "witaj kochanie" to "a wiesz kupiłam dzisiaj..." hehe na szczęście znosi to baaaaardzo pozytywnie i tym samym zachęca mnie do dalszego buszowania po allegro ;-) :zawstydzona/y: :-)

a my dziś jedziemy na wielkie zakupy:-D . nareszcie!! w przyszłym tygodniu już będę miała mebelki. a wózek i fotelik w grudniu odbieramy.
no i pościel mam zamiar zakupic dzisiaj:-)

az mi adrenalinka podskoczyła:laugh2:

Ja tez skonczylam z zakupami. Ale ogladam wozki i lozeczka. I tak kupie w Gliwicach, ale moze bedzie cos fajnego to bede juz miala jakas wizje, bo narazie to metlik w glowie.
Czy przydaje sie do czegos szuflada w lozeczku? Ja napoczatku bardzo ja chcialam, ale teraz tak mysle, jak poukladam tam ciuszki to czy nie beda sie kurzyc? To jest jednak prawie na ziemi i jak robi sie odkurzaczem, to jednak chyba cos tam wlatuje?? Jak myslicie?

reklama
Do góry