reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

a to dzisiaj zaszalałam:-D . znowu zreszta:eek: pojechałam do galerii mokotów pierwszy raz w życiu, chociaz mieszkam bardzo blisko:baffled:

body i dresik kupiłam w 1-10-15. za dwa bodziaki 19,9. dresik cieplutki za 39,9.
pajacyk kupiłam w reserved za 24 zł, cąłkiem gruba frotka. w sam raz do spania:tak:
szaliczek w smyku za 12 zł. super mieciutki, az sobie chce się zawinać nim:-D

reklama
w zasadzie z ubranek to mam wszytsko. jeszcze tylko ze 3 cienkie czapeczki i rękawiczki niedrapki. no i czekam na kilka rzeczy z allegro takich nadprogramowych;-)

to dzisiaj dostałam, zakupione na allegro, rozmiar 56
134035667

witam,
super ciuszki. Troche wam zazdroszcze - ale w pozytywny sposob- ze juz za kilka tygodni spotkacie swoje maluszki... zakupy dla dzidzi sa chyba jedna z przyjemniejszych zajec... wlasnie zrobilam sporo obiecanych zdjec z mojej "kolekcji" ale musze poczekac na Joe,zeby mi je przelozyl na komputer... jak tylko to zrobi to je zalacze i opisze... mam nadzieje,ze wam tez sie one troche spodobaja,bo ja mam raczej klasyczno-staroswiecki gust co do ubioru... uwielbiam kaftaniki itp... "jak to bylo za naszego dziecinstwa"....
Trzymajcie sie cieplo i z dala od przeziebien!

kurcze wlasnie kupilam kombinezon na allegro ale jakos nie jestem do niego do konca przekonana :-( w sumie nie wiem czemu go kupilam :-( mam nadzieje ze jak przyjdzie to mnie zachwyci...

Ja mam mnóstwo ciuszków po Emilce.........a i tak włączyło mi sie kupowanie :-) Ostatnio zrobiłam segregacje i część wyniosłam do PCk bo juz nie mam miejsca a szkoda było ciuszki wyrzucić......

Ja ubranek dostałam tyle, że nie zamierzam już niczego kupować poza czapeczką i szaliczkiem, a jak się maluszek urodzi to się okaże czego tak naprawdę brak. Ciągle myślę o tym jak dzieciaczki szybko rosną i ile tak naprawdę będą nosić jeden rozmiar ... przez miesiąc ???

Karlam .... pokaż jaki kombinezon kupiłaś ?

reklama
Maria Ola......jak urodziła sie Emilka to nawet nie zauważyłam kiedy wyrosła ze spioszków......... Raz ubrałam jej jeden komplecik po powrocie ze szpitala i był zaduzy..........trzy tygodnie później przebierałam ja i okazał sie mały.......i tak w ogóle nie miała go ubranego.........:baffled:

Do góry