reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A i udalo nam sie jeszcze na przecenach w Ikei dorwac taka mala (3 szuflady)sosnowa komode za 49zl, bo w 2 szufladach brakuje blokady i mozna je calkiem wyciagnac, ale Piotrek powiedziel ze to 2, albo 3 zlote kosztuje, to sie dokupi.

No i oczywiscie juz zaluje, bo te komody byly 2, a ja nie mialam wizji jak 2 umiescic w Roberta pokoju i wzielismy jedna. A teraz sobie w brode pluje, bo jest naprawde fajna i pojemna ( ma glebokie te szufladki), no i poprostu powkladalabym mu do niej zabawki, tak jak zrobilam z ta pierwsza, a pojemniki bym zlikwidowala i wreszcie bylby jakis lad w tym Jego balaganie. :baffled:

reklama
aaga tak myslalam ze o te "schodki" chodzi:ninja2::-)

a ten pierwszy stolik i krzeselka to prawie identyko ja te co kupila lorien:tak:

Ania to czekamy na zdjecia caly czas. ja teraz zaczelam myslec o takim rozkladanym fotelu(z braku miejsca oczywiscie bo marzy mi sie takie lozko normalne. a widzialyscie gdzies takie fajne fotele dzieciece??

martucha chodzi ci o takie coś jak moje dziewczyny maja ? takie fotele co się rozkładają jak sofa i mają skrzynie na pościel ?

no dokładnie, a gdzie ty je kupowalas i jak mniej wiecej sa wymiarowo??

ja jeszcze pomierzylam i mamut jest do mnie za dlugi:dry:
bede musiala troche krotszy stoli znalezc

w zwykłym sklepie meblowym :tak: 600 zł sztuka :dry::baffled:poduszka gratis :sorry2:
szerokość spania 75 cm a długość 120 (2 części) albo rozłożone całe 190 a szerokość z bokami to chyba 90 cm
my mamy coś w tym stylu
SUPER OKAZJA ROZKŁADANY FOTEL MAGDA (539141651) - Aukcje internetowe Allegro

ale sa też takie tapczaniki
Kanapa Dziecięca TINA Różowa Promocja Cenowa ! (538520000) - Aukcje internetowe Allegro

to co mogę ci doradzić byś sprawdziła jak się rozkłada i czy jest równa powierzchnia spania bo czasami są takie wybrzuszenia i pod głową miękko na plecy twardo i wyżej a nogi znów miękko ........:baffled:

Aph fajnie, że Robert się już przyzwyczaił, a skoro zależy ci na drugiej komodzie to na stronie IKEA jest taka opcja "Sprawdź dostępność produktów" i tam wybierasz konkretny sklep i od razu widzisz ile mają na stanie sztuk, więc jak będzie dostawa to dokupisz :tak:.

Martuchaa
mój bratanek ma coś takiego:
Tapczan OZZI + poducha pluszak - PROMOCJA ! - (537695573) - Aukcje internetowe Allegro
ŚWIETNY TAPCZANIK "KUBUŚ" DLA DZIECI (540407072) - Aukcje internetowe Allegro
jest fajne i ma skrzynię na pościel, oni kupowali w sklepie meblowym i można wybierać czy chcesz prawe czy lewe i płacili ok 500zł.

Super sa te poleczki z IKEA wlasnie takie zamierzam kupic Hubciowi do jego pokoiku bo juz miejsca na podlodze brakuje nie ma gdzie tego ukladac.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a ja właśnie dziś dostalam ten stolik z krzesełkami z allegro, co Wam pisałam ze dwie strony do tyłu. Zajefajne, pomaluje się i będzie służyć pewnie nawet i wnukom:-)

Do góry