reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
no i jeszcze raz ja bo zapomnialam:-p
doradzcie mi prosze dobra firme z sandalami, cena nie gra roli... znam tylko elephanta i zadnego innego wyboru:dry:

Martucha ja nie bardzo cos doradze, nie bardzo sugerowałam sie firmą kupujac buty (w sensie firmowe czy nie), a jedynie ich wygodą tym czy są z atestem. Elephanta ponoc dobre sa, bartka chwala choc ponoc sa dosc twarde i ecco. ja za sandałami schodziłam sie jak dziki osiol bo nic ciekawego nie bylo, a niechialam tez wywalac 100 albo wiecej za buty na 2 miesiace i kupilam Julce wkoncu sandalki z ccc - atestowane, skorzane cale i srodek i z zewnątrz, usztywniana piete, przod odkrytu i kosztowaly chyba 39,99. Julka w nich smiga jak szalonawiec chyba sa ok i Jula jest zadowolona, choc i tak najlepiej biegałaby boso:tak:

aaga to musze jeszcze popatrzec a te ecco gdzie mozna dostac? jakby nie te Nikusia problemy z nogami to bym az takiej shizy nie miala:baffled:

z wozkiem jeszcze stoje w miejscu - chyba najpierw bede musiala sprzedac wielofunkcyjny bo znowu tatusiowi chyba faza pomocy minela ...

Niko dostal pileczke
Zwirka 199.jpg

krasnoludka - przytulanke
Zwirka 202.jpg

autobus z klockami
Zwirka 206.jpg

i ubranka
Zwirka 210.jpg

Zwirka 212.jpg

aaa no i jeszcze sandałki, chodzi mu sie w nich swietnie i rozmiar idealny wiec juz jedno mam z glowy:-D

Fiu fiu Martucha ale prezentow fajny ten chrzesny. Ciuszki super i ta przytulanka bardzo mi sie podoba ale najwazniejsze ze Nikusiowi sie podabalo. :-):-):-):-):-)

Moniś zakupy udane, rampersy superowe, muszę Nikusia dziadków też trochę pogonić :-p:-D.

No, no Martucha to się Nikuś obłowił :szok:, dla niego radość z zabawek, a dla ciebie ciuszków ;-):-D.

reklama
Do góry