reklama
K
konto usuniete
Gość
no i jeszcze raz ja bo zapomnialam
doradzcie mi prosze dobra firme z sandalami, cena nie gra roli... znam tylko elephanta i zadnego innego wyboru
doradzcie mi prosze dobra firme z sandalami, cena nie gra roli... znam tylko elephanta i zadnego innego wyboru
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Martucha ja nie bardzo cos doradze, nie bardzo sugerowałam sie firmą kupujac buty (w sensie firmowe czy nie), a jedynie ich wygodą tym czy są z atestem. Elephanta ponoc dobre sa, bartka chwala choc ponoc sa dosc twarde i ecco. ja za sandałami schodziłam sie jak dziki osiol bo nic ciekawego nie bylo, a niechialam tez wywalac 100 albo wiecej za buty na 2 miesiace i kupilam Julce wkoncu sandalki z ccc - atestowane, skorzane cale i srodek i z zewnątrz, usztywniana piete, przod odkrytu i kosztowaly chyba 39,99. Julka w nich smiga jak szalonawiec chyba sa ok i Jula jest zadowolona, choc i tak najlepiej biegałaby boso
K
konto usuniete
Gość
aaga to musze jeszcze popatrzec a te ecco gdzie mozna dostac? jakby nie te Nikusia problemy z nogami to bym az takiej shizy nie miala
z wozkiem jeszcze stoje w miejscu - chyba najpierw bede musiala sprzedac wielofunkcyjny bo znowu tatusiowi chyba faza pomocy minela ...
z wozkiem jeszcze stoje w miejscu - chyba najpierw bede musiala sprzedac wielofunkcyjny bo znowu tatusiowi chyba faza pomocy minela ...
K
konto usuniete
Gość
reklama
Podziel się: