reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
juz jestem po jezdzie probnej!! jest rewelacyjny!!!
zaluje ze nie kupilam go wczesniej no ale tak jak pisalam przez to nasze opoznienie z noga jeszcze napewno pojezdzimy:tak:
kurcze kieruje sie rewelacyjnie, jedna reka, siedzenie rozkladane w bardzo prosty sposob, ta buda tak jak u ciebie geperty(czyli rewelacja),wielki kosz na zakupy, super podbija na krawezniki i wjazdy, wysokie raczki z regulacja trzykrotna, mega lekki i jak narazie IDEALNY!!
fotke wam pozniej wrzuce ale z telefonu bo nam sie wczoraj aparat zepsul i watpie zeby byl jeszcze do zrobienia:wściekła/y: trzeba znow tate namawiac chyba:sorry:

Wozek swietny ale cena tez...nie moge sobie pozwolic na 4 wozek z kolei:no::-D;-)przy trzecim dziecku kupie taki jeden i bedzie git:-D

Super wozio dobrze ze sie sprawdza to najwazniejsze. I Nikusiowi do twarzy w tych kolorach;-);-);-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuchaa ... tak jak już pisałam wózek mi się super podoba :tak: i dobrze, że z testos-spaceros ;-)wyszły tak pozytywnie :-):tak:

Do góry