reklama
K
konto usuniete
Gość
juz jestem po jezdzie probnej!! jest rewelacyjny!!!
zaluje ze nie kupilam go wczesniej no ale tak jak pisalam przez to nasze opoznienie z noga jeszcze napewno pojezdzimy
kurcze kieruje sie rewelacyjnie, jedna reka, siedzenie rozkladane w bardzo prosty sposob, ta buda tak jak u ciebie geperty(czyli rewelacja),wielki kosz na zakupy, super podbija na krawezniki i wjazdy, wysokie raczki z regulacja trzykrotna, mega lekki i jak narazie IDEALNY!!
fotke wam pozniej wrzuce ale z telefonu bo nam sie wczoraj aparat zepsul i watpie zeby byl jeszcze do zrobienia trzeba znow tate namawiac chyba
zaluje ze nie kupilam go wczesniej no ale tak jak pisalam przez to nasze opoznienie z noga jeszcze napewno pojezdzimy
kurcze kieruje sie rewelacyjnie, jedna reka, siedzenie rozkladane w bardzo prosty sposob, ta buda tak jak u ciebie geperty(czyli rewelacja),wielki kosz na zakupy, super podbija na krawezniki i wjazdy, wysokie raczki z regulacja trzykrotna, mega lekki i jak narazie IDEALNY!!
fotke wam pozniej wrzuce ale z telefonu bo nam sie wczoraj aparat zepsul i watpie zeby byl jeszcze do zrobienia trzeba znow tate namawiac chyba
K
konto usuniete
Gość
macie jedna focie jeszcze przed regulacja podnozka i pasow, no i z telefonu
jak tylko cos wykombinuje z aparatem wrzuce sesje
Zobacz załącznik 84665
jak tylko cos wykombinuje z aparatem wrzuce sesje
Zobacz załącznik 84665
A
ania_zywa
Gość
Martucha, super wózio, a co to za kabaczki, znaczy się cukinie?
K
konto usuniete
Gość
co to za kabaczki, znaczy się cukinie?
nie interere - mialas wozek ogladac a nie tlo
to nasz dzisiejszy obiad - leczo tym razem - Niko( i ja tez) bardzo polubilismy to cudo:-)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Martuchaa ... tak jak już pisałam wózek mi się super podoba i dobrze, że z testos-spaceros ;-)wyszły tak pozytywnie :-)
Podziel się: