reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dzięki. Też jestem zadowolona :tak:

Monika super się obkupiliście :tak: a te rampersy są rewelacyjne do spania :-)

Właśnie w takim celu je kupiłam. Witek ma jeszcze jedne, też z H&M. Są rewelacyjne.

Martucha Jak jestem w Poznaniu, to za każdym razem idę do tego sklepu i z reguły znajdę coś co mi się podoba :tak: Ale nie zawsze ceny mi się podobają :-p

A u nas słonko ładnie świeci, ale wieje wiatr :crazy:

reklama
my tez mielismy kupic te biedronkowe ale nie moglam sie zdecydowac na rozmiar bo na 12m wydawal sie ok a na 18 za duzy i zadnego nie wzielam:sorry2:

no dobra włąsnie przeczytała Antosiowa twoj post o tych rampersach bo pominełam ostatnią:-D strone, gapa ze mnie:tak::crazy:

aaga to bylo na dzien dziecka, jeszcze jak bylam nad morzem to bylo dosc duzo a pozniej juz resztki ale nie wiem czy wszystkie biedronki maja tak samo:confused:

Monis zakupy super, kaszulka ze snoopim super, ale reszta rowniez no i dzinsowa czapeczka fajna:-)

To nie jest dżins tylko taki cienki materiał w kolorze dżinsu (o ile jest taki kolor :-p). Fajna ta czapcia, bo jest przewiewna, ma klapkę oslaniającą karczek i takie małe klapeczki na uszka, by się małżowina uszna nie spiekła :tak: To cudo kosztowało majątek, bo aż 7 zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia ja tez Julce kupiłąm cos w tym stylu, z tą klapka i jak jej załorzyłąm to moja mam stwierdziła ze wyglada jakby sie na sachare wybierała:-D

reklama
Do góry