reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Wkurza mnie własnie to jej głupie gadanie bo dla mnie nie wazna jest długosc stópki i zrobiłam wielkie oczy jak mi powiedziała o jak jest prawidłowa długość. Moze to ostatnie upały zabardzo ja przygrzały i dlatego take farmazony opowiada;-)
A
ania_zywa
Gość
Agnieszka, ale ta Twoja teściowa ma pomysły.. Przecież każde dziecko różni się wagą, wzrostem, może się więc różnić długościa stopy. Hania też ma dużą stopę, pewnie za mną, bo ja mam numer 41. Tylko nie próbuj uświadamiać teściowej, że nie ma racji, bo ona i tak Ci powie, że gadasz głupoty.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
pewnie takby było. Z moją teściową tak własnie jest, gdy zaczyna swoje teorie na jakis temat i ja zaczynam z nia dyskusje to mi mowi i tak swoje, a ze ja nie lubie gdy ktoś mi probuje swoje zdanie narzucic zwłaszcza jak tyczy sie to mojgo dziecka to zwykle kończy sie tak, ze jestem na nia wkurzona maksymalnie i jeszcze do tego pokłucona. Bedzie mi sie wtracać w moje dziecko na siłe, wychowała swoje jak chciała to niech i mi na to pozwoliAgnieszka, ale ta Twoja teściowa ma pomysły.. Przecież każde dziecko różni się wagą, wzrostem, może się więc różnić długościa stopy. Hania też ma dużą stopę, pewnie za mną, bo ja mam numer 41. Tylko nie próbuj uświadamiać teściowej, że nie ma racji, bo ona i tak Ci powie, że gadasz głupoty.
A
ania_zywa
Gość
Wczorajsze zakupy z Hani tatą;-). Jak to fajnie ładwać do koszyka, mieć a nie płacić.
A
ania_zywa
Gość
I jeszcze..
reklama
Podziel się: