reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

tak tak fajnie macie wszystkie w kupie tylko my z Ela na takim wygnaniu jesteśmy ;-)

Wy przynajmniej macie siebie, a ja nie mam nikogo :no: Jestem w tej Pile całkiem osamotniona :-(

A co do tych zakupów bucikowych to wam zazdroszczę :rofl2: Zastanawiam się tylko czy te buciki będą dobre skoro kupujecie na wyrost ;-) Ja to nie wiem na jaki rozmiar miałabym kupić Witkowi buty, bo teraz nosi 19, a latem to nie wiem jaki będzie miał :no:

reklama
ja kupiłam te jedne na teraz, no i kozaczki i buciki na 23 z myślą o jesieni i wczesnej zimie. A jak będzie, zobaczymy...

reklama
Robert po szczepieniu dostal od Pani reklamowke z roznymi gazetkami i w tym byla taka miarka z Elefanta. W/g niej ma rozmiar 20 i chyba sie to zgadza, bo papcie ma 20, a butki zimowe jedne 20 drugie niby 22 ale jakies takie mniejsze wygladaja, bo jak przyloze do tej 20 to nie ma duzej roznicy. :no:

Do góry