reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
i ja zajze do biedronki. ale cos mi sie kojarzy ze i w tescoi widziałam podobny.

Masz racje, widzialas. :tak: My mamy wlasnie z TESCO, kupilismy go w lecie jak przeceny byly za 10zl. :tak: Normalna cena byla cos kolo 50zl.

Robert fajnie sie nim bawi, ale ma jeden minus, te klocki do wrzucania sa male (nie sa na tyle male zeby polknac, ale w calosci sie mieszcza w paszczy):baffled: pare razy juz mu je wyciagalam, wiec niestety ale zabawa nimi tylko jak z nim siedzimy, a tak mu je chowam.

Aph, w tym z biedronki wszystkie wyjmowane elementy są na tyle duże, że do buzi raczej nie wejdą, chyba że mojej:-D:-D:-D

hmmm... w tym naszym kolko np, ma srednice 2cm, w sumie wszystkie zabawki maja w najszerszym miejscu max 2,5cm. Wydawalo mi sie, ze nie sa male, ale jak wdac Robertowi sie mieszcza. :dry:

hmmm... w tym naszym kolko np, ma srednice 2cm, w sumie wszystkie zabawki maja w najszerszym miejscu max 2,5cm. Wydawalo mi sie, ze nie sa male, ale jak wdac Robertowi sie mieszcza. :dry:

Może Robert ma duży rozstaw buźki ;-):-D

Fajna ta zabawka :-D:-D:-D:-D Podoba mi się. Witek teraz ma w d.... wszelkie zabawki :-( Patrzy gdzieby tu trzmychnąć by sobie pozwiedzać na czterech ;-) Wczoraj miał świetną zabawę ... bawił się z mamą w ganianego wokół fotela :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiulka patrz, a ja caly czas bylam przekonana, ze Ty masz synka. ;-)

Ja tez za lalkami patrze, wogole to sami chlopcy u znajomych, normalnie przydalaby sie jakas dziewuszka w tym meskim towarzystwie. :tak:

Ale tak swoja droga, to jakby kupic taka lale i polozyc w lozeczku czy wozic w wozku, to nikt bby sie nie zorientowal.
Mi sie ta pierwsza najbardziej podoba. :tak:

reklama
.... hm ... :confused: ... ja też takich lalek nie preferuję ... w ogóle to też nie wiem co o nich sądzić :no:, a ta ostatnia ... to mnie jakoś aż otrzepało :sorry2::zawstydzona/y: ... no może się mylę, ale to mi się już takie troche chore wydaje ... choć ta pierwsza lala faktycznie jest śliczna ... mam mieszane uczucia :blink:;-)

Do góry