reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Elma super zakupy :-) z tymi spodniami z h&M to normalnie trafilas :-) super:-) korzyszek fajny tylko nie wiem czy bedzie malemu w nim wygodnie, ja sama nie znosze korzuchow bo sa strasznie ciezkie :-(

reklama
Ja miałam dla Nadii kożuszek jak się urodziła (na wyjście ze szpitala) i był bardzo mięciutki bo te kożuszki są sztuczne na wierzchu mięciutki zamszyk - welurek a w środku sztuczny misio. Nie wiem jak ten ale na taki mi wygląda zresztą zawsze można zapytać sprzedawcę. Jeszcze się zastanawiam może sama go kupię. :tak:

Elma super zakupki:tak:Te polspiochy sa ekstra wygodne, body tez ladne. Na razie chyba:eek:nie bede nic im juz kupowac do ubrania..I te spodnie za 5zl taniocha, choc ja tez ostatnio sprzedalam ladna spodniczke dzinsowa po Martusi tylko za 5zl. Zarobku na allegro symboliczne, tylko,zeby sie pozbyc rzeczy z szafy...

Ja też mam stos ubranek po Nadii które czekają na prasowanie, sesję zdjęciową i wystawienie na allegro. Też będę sprzedawać po symbolicznych cenach bo nie mam gdzie tego trzymać, a do następnego dzieciaczka i tak pewnie będę kupować nowe:sorry2:

Oj powiem wam ze wlasnie wystawialam na allegro ubranka i jest wielka kaszana......:no: ciezko ubranka ida..........wystawialam komplety po 2 sztuki a teraz chyba wrzuce cene minimalna i zrobie zestaw bo tez nie mam gdzie tego trzymac a z drugiej strony nie chce tego sprzedawac za marne pieniadze bo przeciez troszke to wszytsko kosztowalo:baffled:

reklama
Tynka dokladnie, nie oplaca sie sprzedawac pojedynczo, lepiej zrobic mega pake i juz :-) no i nie oszukujmy sie , czesc z nas troche na te ciuchy wydala i tez mogloby sie troche zwrocic :-) ja co prawda wiekszosc dostalam ale jak sprzedam to bede miala troche kasy na kolejne ubranka:-) no chyba ze Michas bedzie mial braciszka hehe :-)

Do góry