reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Mariola gwizd gwizd:-D:-D:-Dzobaczysz jak ci sie zesika w portki;-);-)zartowalam, peace;-)

ja niestety mam dwie lewe rece do prac kuchennych, nikt mnie nie chcial w tym wyreczyc:wściekła/y:;-) wiec trzeba bylo wydac kase na knajpe:sick:;-)
Ale my wszystkie tak tylko materialnie a co ze strona duchowa calej imprezy..:dry:;-)Wiec jesli chodzi o mnie to nie moglam sie skupic na stronie duchowej tylko myslalam kiedy to sie w koncu skonczy bo mala byla niespokojna bardzo.

reklama
Skakanka i co jesteś z niego zadowolona?

Karlam a dlaczego tak wybrałaś?

Monia ja ostatnio kupowałam łożeczko turystyczne. Kupiłam takie jak wybrała Skakanka tyle, ze z firmy SUN (też na allegro). Kupiłam z tej firmy dlatego, że ma jeszcze dodatkowo pólke na papmersy

ŁÓŻ./KOJEC Sun 120x60cm+KOŁYSKA+PRZEWI+WIBRA (181559433) - Aukcje internetowe Allegro

i jestem bardzo zadowolna. Swiętnie zdalo egzamin. Jest fjnie wykonane (po oglądaniu zdjeć mialam co do tego obawy, ale jak przyszla paczka to się okazało, że bezpodstawnie). Przewijak sie sprawdzil no i półka też.
Też wczesniej mialam pozyczone tylko z dolnym dnem i kiepsko Zuza spała.

Kamilala my mieslismy w uzytkowaniu chuśtawki 6 tygodni przerwy bo byłysmy z Zuzia u dziadkow no i nie bralismy jej ze soba. Teraz po powrocie Zuza sobie ukochała chuśtawke i potrafi się w niej bujac nawet 1,5 godziny :-) walczy z tymi zyrafkami, czasem przyśnie.. nie przepada tylko za muzyczką.
A chodzi normalnie. Za to karuzelkę reklamowałam.

Karlam, Abeja- czy wasze huśtawki od fischera czasem nie chodza tak głośno? Nasza to tak głosno tyka...to silniczek chyba tak pracuje.......szczerze mówiąc to jeśli mały się do niej nie przekona w najbliższym czasie to sprzedaję ją na allegro chyba....wogóle z niej nie korzystamy

Mój Fisher też tyka, ale to nam nie przeszkadza, BA! nawet to monotonne tykanie młodziana uspakaja, a jak włączę do tego melodyjki to często gęsto zasypia :-p

Skakanka ..... :laugh2: :laugh2: :laugh2: pozyjemy zobaczymy, ale wśród dzieci z grającymi nocnikami, które znam, takie dziwne wypadki nie miały miejsca. A jak sie zsika w porty to przebiorę, pewnie każde nasze dziecię się kiedyś posika czy co gorsza posra w majty :szok: :laugh2:

Witam!!!!
Jestem mamą z wrześniówek 2006r :-) ;-) :tak: :-D
Mam do sprzedania matę edukacyjną Tiny Love Plac Zabaw.
Stan bardzo dobry (zabawki zadbane, jedynie lustereczko troszkę porysowane)
Mata była raz prana - kolorki bez zmian.
W zestawie zabawki do wieszania na pałąku (żyrafa, lew, kurczak-dzwonek, grzechotka-paciorki) GRATIS dam - myszkę wibrująca z szeleszczącymi uszkami Tiny Love i grający gryzak z firmy Tiny Love.
Plansza dźwiękowa sprawna - zawiera baterie - 3 paluszki.
Ustawienie planszy - relaksująca muzyka Mozarta lub zabawne dźwięki zwierzątek z muzyczką (dziecko uruchamia je uderzając nóżkami lub rączkami w planszę).
Można podnieśc i zamknąc brzegi maty (dzidziuś czuje się bezpiecznie) lub otworzyc, gdy dziecko jest większe.
Można zdemontowac pałąki i wtedy mata jest wygodnym miejscem do leżenia lub zabawy dla dziecka.
Mata łatwa w przenoszeniu i pielęgnacji.
W oryginalnym opakowaniu, z instrukcją.
Cena 120 zł. Nowa kosztuje ponad 230 zł na allegro znalazłam za 280 zł.

Polecam ją bardzo.

Załączam zdjęcia.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailem ab_sadura@interia.pl

Monia ja ostatnio kupowałam łożeczko turystyczne. Kupiłam takie jak wybrała Skakanka tyle, ze z firmy SUN (też na allegro). Kupiłam z tej firmy dlatego, że ma jeszcze dodatkowo pólke na papmersy

ŁÓŻ./KOJEC Sun 120x60cm+KOŁYSKA+PRZEWI+WIBRA (181559433) - Aukcje internetowe Allegro

i jestem bardzo zadowolna. Swiętnie zdalo egzamin. Jest fjnie wykonane (po oglądaniu zdjeć mialam co do tego obawy, ale jak przyszla paczka to się okazało, że bezpodstawnie). Przewijak sie sprawdzil no i półka też.
Też wczesniej mialam pozyczone tylko z dolnym dnem i kiepsko Zuza spała.

Abeja na tej aukcji łóżeczko ma wibrę + muzyczkę, a twoje też je ma? Na jakiej zasadzie to działa?

Monia tam jest taka kieszonka z boku gdzie wkłada sie takie male pudełeczko na baterie R14. I to pudełeczko gra i wibruje tak, ze wibruje też materacyk (materacyk a nie łóżeczko całe). Mozna tez wlaczyc same wibracje lub sama muzyczkę.

SUPER TE LOZECZKA:-) JA TEZ MYSLE O KUPNIE MALEMU LOZECZKA TURYSTYCZNEGO NO I KOJCA:tak: ALE TO JAK ZACZNIE SAM SIEDZIEC A OD CHRZESTNEJ ARYAN DOSTAL FOTELIK Z CHICCO JEST SUPER BO CHODZ JESZCZE NIE SIEDZI TO MOZE W NIM BYC BO MA ZMIENIANA POZYCJE OPARCIA I NA NOZKI :-) POLECAM;-) OTO FOTKI:happy:

reklama
Do góry