reklama
Niżej zdjęcie kiecki jaką kpiła moja przyjaciółka dla Sandruni na nasz ślub.Na zdjęciu jest w niej chłopczyk ale to tylko dla potrzeb sprawdzenia czy będzie dobra bo one są aż w Londynie i przylatują dopiero na ślub ok 3 czerwca
Monika ona jest jeszcze mała nie rozumie dokładnie co się dzieje Ale pamięta ślub cywilny, każdy kto tylko powie coś na temat ślubu to odrazu Sandrunia się chwali że była na ślubie mamusi i tatusia A teraz chwali się że będzie wyglądać jak księżniczka i że będzie dmuchać balony na ślub mamusi i tatusia:-) Kocham je bardzo i ciesze się że mam tak mądrą córeczkę i powiem wam że cieszę się z tego że nie wzięłam wcześniej ślubu Kościelnego, dlatego że teraz we 3 będziemy najpiękniejsze w tym ważnym dla nas wszystkich dniu :-) Mam nadzieje że jak dorosną to będą dumnie z tego że jest tak a nie inaczej i że mogły być obecne w Tym dniu
Ależ się rozpisałam
Ależ się rozpisałam
Witam!!!!
Jestem mamą z wrześniówek 2006r :-) ;-)
Mam do sprzedania matę edukacyjną Tiny Love Plac Zabaw.
Stan bardzo dobry (zabawki zadbane, jedynie lustereczko troszkę porysowane)
Mata była raz prana - kolorki bez zmian.
W zestawie zabawki do wieszania na pałąku (żyrafa, lew, kurczak-dzwonek, grzechotka-paciorki) GRATIS dam - myszkę wibrująca z szeleszczącymi uszkami Tiny Love i grający gryzak z firmy Tiny Love.
Plansza dźwiękowa sprawna - zawiera baterie - 3 paluszki.
Ustawienie planszy - relaksująca muzyka Mozarta lub zabawne dźwięki zwierzątek z muzyczką (dziecko uruchamia je uderzając nóżkami lub rączkami w planszę).
Można podnieśc i zamknąc brzegi maty (dzidziuś czuje się bezpiecznie) lub otworzyc, gdy dziecko jest większe.
Można zdemontowac pałąki i wtedy mata jest wygodnym miejscem do leżenia lub zabawy dla dziecka.
Mata łatwa w przenoszeniu i pielęgnacji.
W oryginalnym opakowaniu, z instrukcją.
Cena 120 zł. Nowa kosztuje ponad 230 zł na allegro znalazłam za 280 zł.
Polecam ją bardzo.
Załączam zdjęcia.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailem ab_sadura@interia.pl
mam tą mate i jest super :-) moja Dominika uwielbia w niej się bawić godzinami...... ;-)
ja też myśle nad kupnem krzesełka do jedzenia i kompletnie niewiem jakie kupić.. więc psizecie coś więcej to moze skusze się na jakieś które już wy macie :-):-)
kamamamusia
Fanka BB :)
co do łóżeczek mam takie:
ŁÓŻECZ. BABY DREAMS- PRZEWIJAK,WIBR. + PROMOCJA (193235930) - Aukcje internetowe Allegro
tylko przewijak mam nieusztywniany...chyba jakiś starszy model. Jak będziecie kupowały to zwróccie na to uwagę. Ja mam bez usztywnienia i jest niezbyt wygodny...a łóżeczko sprawdza się i jest ładnie wykonane. Fajna jest lampka, bo nocą tylko delikatnie daje poświatę i można sprawdzić jak dziecko śpi...
A krzesełko tez mam z tej samej firmy:
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (194303343) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie złożone jest , bo dzidzia za mała, stąd nie wiem czy polecać , ale wydaje mi się , ze jest ok...
ŁÓŻECZ. BABY DREAMS- PRZEWIJAK,WIBR. + PROMOCJA (193235930) - Aukcje internetowe Allegro
tylko przewijak mam nieusztywniany...chyba jakiś starszy model. Jak będziecie kupowały to zwróccie na to uwagę. Ja mam bez usztywnienia i jest niezbyt wygodny...a łóżeczko sprawdza się i jest ładnie wykonane. Fajna jest lampka, bo nocą tylko delikatnie daje poświatę i można sprawdzić jak dziecko śpi...
A krzesełko tez mam z tej samej firmy:
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (194303343) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie złożone jest , bo dzidzia za mała, stąd nie wiem czy polecać , ale wydaje mi się , ze jest ok...
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Ja mam krzeselko ze stolikiem dla dziecka starszego..
cos w tym stylu
KRZESEŁKO DO KARMIENIA ## ARTI CESAR ## wys.0zł (191546221) - Aukcje internetowe Allegro
Natalki juz na nim nie karmie a Marty jeszcze nie ale Natalk uzywa samego krzeselka do siedzenia, stolika jeszcze nie bo bardziej na niego wychodzi niz przy nim siedzi.
cos w tym stylu
KRZESEŁKO DO KARMIENIA ## ARTI CESAR ## wys.0zł (191546221) - Aukcje internetowe Allegro
Natalki juz na nim nie karmie a Marty jeszcze nie ale Natalk uzywa samego krzeselka do siedzenia, stolika jeszcze nie bo bardziej na niego wychodzi niz przy nim siedzi.
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
KARLAM1 NIESTETY NIE :-( ALE WIDZIALAM TU U MNIE FAJNE STOLICZKI Z KRZESELKAMI ALE O TYM POMYSLIMY POZNIEJ JAK MALY BEDZIE CHODZIL
Ja jeszcze nie mam takiego krzesełka ze stoliczkiem, ale z tego co pamiętam jak w programie Mamo już jestem wypowiadał się Zawitowski, to ważne jest, by takie "wysokie" krzesełko (zmontowane do karmienia przy dużym stole) nie kolebało się na wszystkie strony. Jest to bowiem niebezpieczne. Jeśli krzesełko samo się kołysze na boki, to co to będzie jak posadzi się w nim wiercącego się malca. I tu się z facetem zgadzam
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ja póki co karmię małego w foteliku samochodowym i nie spieszę się z kupnem krzesełka. Poczekam aż Antoś sam usiądzie.
Podziel się: