reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Elma cudny komplecik i ile pracy musiał kosztowac i ile milosci wte prace poszlo:tak: dobrze miec tesciowa i babcie co kocha tak bardzo swojego wnuka lub wnuczke:tak:

reklama
Cholerka, dowiedzieliśmy się dwa dni temu, że znajomi nie pożyczą nam fotelika samochodowego dla naszego maleństwa, gdyż znajomej brat ma zostać ojcem w marcu i jemu da fotelik :-( Jak ja nie lubię kiedy się mnie stawia w takiej sytuacji na ostatni moment :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale wczoraj byliśmy na zakupach i zupełnie przez przypadek udało nam się kupić tanio fotelik, taki dla dzieci 0-13 kg, oczywiście z atestem :-) Szkoda tylko, że musieliśmy wydać dodatkowo 100 zł :-(

Monika mysl pozytywnie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo teraz masz swoj i nikogo sie o nic nie bedziesz musiala prosic:tak:

dokladnie:tak::tak::tak:

ja tez myslalam ze kolezanka znajomej mi odsprzeda ale sie niestety rozmyslila i kupilismy nowy i ciesze sie z tego bardzo,bo jest super,szkoda tylko ze trzeba bylo dodatkowa kase wydac,jak to Monika juz napisala,ale smole przynajmniej mam wlasny:tak:

wozek tez juz dzis przyslali, jest super ,porobie zdjecia i wam pokarze,hurra teraz to dzidzia moze juz spokojnie sie urodzic,tylko kiedy to bedzie:confused::baffled::eek:

a mysmy kupili fotelik kilka dni temu :-) pojechalismy do hurtowni aja kupic brevi za 199 zl a wyszlismy z chicco za 350 zl :-) hehhee no troszke wiecej wydalismy ale nei zalujemy :-) fotelik jest super, i ma cudowne obicie, nie jest moze zbytnio kolorowy ale obicie ma takie mieciutkie calkiem inne niz reszta fotelikow :-)

A my niestety musielismy zrezygnowac chwilowo z zakupu fotelika :-( dopuki mezulo nie znajdzie roboty znowu ale okazalo sie ze kolezanka poznana na innym forum (ma termin 13tego stycznia) dostala dwa i chetnie jeden odda :)

reklama
A gdzie ci takie swinstwo zrobili Elzbietka? No my wlasnie jestesmy jeszcze przed kupieniem fotelika i chcialabym wiedziec gdzie nie mam kupowac:-p

Do góry