reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Wózek super:tak: naprawdę mi się podoba:-)

A zdjęcia możesz dodać w następujący sposób (mam nadzieję że zrozumiesz :tak:;-))
Jak dajesz odpowiedz pojawia ci się pole do pisania tekstu, niżej są dodatkowe opcje i tam dajesz wyślij plik z mojego komputera, dodajesz wysyłasz zatwierdzasz odpowiedz i gotowe :-):-):-)
Mam nadzieje że wyjaśniłam :-D;-)

:-D tynka... terefere...No, ja mam 158 cm, w pasie 103 a w cyckach 110... dojna krowa normalnie. Ile razy ja sie zastanawiałam nad operacja zmniejszania... normalnie mi sie kregoslup w koncu pokrzywi... :-D

:-):-):-):-) Abeja ja mam podobnie z cycami :-):-):-):-) hehe jutro się pomierzę to też podam wymiary, niechce mi się teraz wstawać :zawstydzona/y:;-):-)

;-) ach.....a ja kiedys mialam 160 w pasie 64 biust 89.............:zawstydzona/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: juz nawet nie pamietam jak ja kiedys wygaldalam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo od dwoch lat wygaldam jak wieloryb:zawstydzona/y: PAwel mi za to namietnie przypomina i nawet sobie moje stare zdjecia poprzesylal na komorke i ma jako tapete i kaze mi do wrzesnia wrocic do tych wymiarów:tak: wiec ja mu na to z e nie ma byc taki madry bo to przez niego wygladam jak wygladam;-) bo wkladal tam gdzie nie trzeba;-) :-D a w ogole to mnie teściowa wkurzyła bo mi kupila bluzke w rozmarze 42/44:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dwa razy sie w nia zawine :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wyraznie mowilam ze nosze 38/40 zlosliwe babsko:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Tynka widzisz jak twoja kochana teściowa o ciebie dba :-D:-D:-D:-D:-D Już na zapas ci ją kupiła ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja czasem mnie też uraczy takimi prezentami tyle że ja jej odrazu mówie żeby sobie ją wzięła bo na mnie jest za duża a na niż w sam raz :-):cool2:

reklama
A oto moje wymiary, wzrost (rzekomo) 164 cm , pas 119 cm , biust 124 cm:tak::zawstydzona/y: Teraz możecie się pocieszać i tylko sobie wyobrażać jak ja wyglądam :eek: Ale ja się tym tak nie przejmuje kocham mój stan, choć czasami jest mi tak strasznie ciężko :wściekła/y: A martwić to ja się będę dopiero po porodzie jak będę chciała się zmieścić w ulubione dżiny :-)

Do góry