reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

makijaż permanentny

moja siostra zrobiła sobie kreski , fakt troszkę zblakły, ale dzięki temu oszczędza codziennie kilka minut na jakiś makijaż :) fajny sposób

reklama
Panie, które mają niewyraźne rysy twarzy, zbyt jasną oprawę oczu lub słabo zarysowany łuk brwiowy i chcą skorygować to za pomocą makijażu permanentnego zachęcamy do zgłaszania się do programu „Klinika Urody". Wybranym Paniom zaoferujemy konsultację i zabieg w renomowanym gabinecie kosmetycznym. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt na adres: u.markowska@loopmedia.com.pl

Słuchajcie czy ta dziewczyna ma permanentny brwi czy tylko pomalowane?
408331_4551523552767_737113109_n.jpg

reklama
Ja polecam makijaz permanentny w salonie Dermed w Krk (Gosia Furtak). Robiłam tam (rowniez z polecenia) kreskę górną i dolną i szczerze żałuje że tak późno się zdecydowałam :)

Do góry