reklama
Moja znajoma udała się do gabinetu w celu wykonania makijażu permanentnego ust i brwi. Okropieństwo: tak jej te brwi zrobili, że teraz ciągle wygląda, jakby była zdziwiona... Aż mi isę śmiać chce za każdym razem, jak na nią patrzę...
Ostatnia edycja:
Dobrze napisałaś, to daje duże oszczędności czasu. przynajmniej mnie ) Ja zawsze sobie kreskę na górnej powiece malowałam ale zwykle mi to zajmmowało mnóstwo czasu bo nie umiałam isę jakoś wprawić
makijaż permanentny załatwił sprawę - zrobiłam sobie na stałe ta kreske, super wygląda, malować juz nie muszę
teraz chcę sobie zrobić jeszcze usta :>
Ja robiłam we Wrocławiu w ART ESTETICA , bardzo profesjonalni i delikatni :>> jak ktoś stąd to polecam u nich
makijaż permanentny załatwił sprawę - zrobiłam sobie na stałe ta kreske, super wygląda, malować juz nie muszę
teraz chcę sobie zrobić jeszcze usta :>
Ja robiłam we Wrocławiu w ART ESTETICA , bardzo profesjonalni i delikatni :>> jak ktoś stąd to polecam u nich
Ja mialam problem z ustami, mialam je koloru twarzy, wiec zawsze odkad pamietam uzywalam pomadek, nie jakis mocnych ale takich zeby tylko te usta sie jakos odznaczaly od reszty. No niestety po urodzeniu dzidziusia nawet malowanie ust zeszlo na drugi albo czwarty plan. Jedna z kolezanek zrobila sobie brewki i jakos to mnie przekonalo ze ten caly makijaz nie straszy inensywnością jak kiedys. Zdecydowalam sie na bardzo naturalny subtelny kolor i teraz jedynie nakladam blyszczyk od czasu do czasu. Nie bojcie sie, tylko popytajcie wsrod kolezanek i pojdzcie z polecenia tak jak ja. polecam wam enklawa day spa, mozna smialo isc bez obaw.
reklama
Wizaz stolicia
Początkująca w BB
ja nie jestem fanką makijażu permamentnego . kolor blaknie po jakims czasie, poza tym lepiej inwestować w jakieś lepsze kosmetyki niż w takie coś ale kazdy ma swoje zdanie, ja nie widzę w tym plusów
Podziel się: