reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

makijaż permanentny

Ja też chcę Was przeczulić do sprawdzenia wcześniej salonu. Najlepiej zapytać wśród znajomych. Widziałam już marny efekt zrobienia ust u koleżanki, które były nierówne!

reklama
Kochane ja mam zrobiony makijaż permanentny oczu - górną i dolną powiekę. Zastanawiałam się długo czy zrobić ale w końcu się zdecydowałam i naprawdę była to jedna z moich lepszych decyzji w życiu :) Po pierwsze - zawsze mam na sobie jakikolwiek makijaż. Jest to również mega wygodne w wakacje, na plaży nie musiałam przejmować się brakiem makijażu bo moje oczy są cały czas podkreślone. Samo robienie tego makijażu nie bolało tak jak myślałam, że będzie. W zasadzie to jedno oko mnie tylko troszkę bolało, a na drugim miałam uczucie jakby ktoś mi malował kreskę długopisem. Najbardziej nieprzyjemny jest moment kiedy rysuje się kreskę w kąciku oka bo tam skóra jest bardziej delikatna. Jeśli chodzi o opuchliznę - zaraz po wyjściu z salonu z tego makijażu miałam odrobinę zaczerwienioną powiekę, tuż przy kreskach i zero opuchlizny. Jedyna opuchlizna jaka mi się pojawiła to było na następny dzień rano i oczy mi wyglądały jakbym po prostu była bardzo niewyspana albo jakbym płakała ale po przyłożeniu lodu do powieki to zeszło. Po 2 dniach już generalnie nie było widać że miałam cokolwiek robione przy oku - tzn zero opuchlizny. Smarowałam te kreski jakąś maścią którą dostałam od pani która mi robiła i tyle :) Naprawdę namawiam każdą z Was na taki makijaż.
A Instytut Urody to bardzo dobre miejsce w Warszawie, gdzie można zrobić sobie makijaż. Zastanawiam się teraz nad ustami ale ponoć mam ładny swój kolor i nie muszę :)

Ostatnia edycja:
:-) makijaż permanentny to super sprawa sama miałam jasną oprawę oczu, z duszą na ramieniu pojechałam do małej miejscowości koło wrocławia bo znalazłam na stronie , że ta kobieta jest też artystą plastykiem.(makijaż to taki plastyczny trzeba mieć wyczucie) Zrobiła mi kreski w oczach i powiem wam, że mnie nic prawie nie bolało, chyba to kwestia znieczuleń. Byłam bardzo zadowolona i robiłam jeszcze brwi potem usta i naprawdę się nie zawiodłam. Usta były na początku tkliwe, ale ta kobitka mówiła że tak będzie. Ma supre podejście i umie ciebie uspokoić, zyskujesz zaufanie zresztą same poczytajcie na stronie MAKIJA� PERMANENTNY, USUWANIE TATUA�Y, BODY PIERCING, WIZA� �RODA �L�SKA - WROC�AW - LEGNICA

W Warszawie polecam Salon z Pasją i panią Blankę , zrobiła mi świetne brwi metodą piórkową i w ogóle nie bolało .
Jestem bardzo zadowolona

Ja mam kreski na powiekach zrobione. Na górnych i dolnych. I zrobienie tego makijażu permanentnego to była chyba najlepsza decyzja z możliwych. Raz, że spędzam rano mniej czasu na malowaniu się, a dwa, że w sumie zawsze mam jakkolwiek podkreślone oczy - na plaży, na basenie, jak budzę się rano. To jest bardzo wygodne i ułatwia życie. Co do new look z warszawy - myślę, że jeśli któraś z Was zastanawia się nad wyborem salonu to może śmiało tam iść. Pracują tam bardzo dobre linergistki a sam instytut ma dobrą opinię

W którym gabinecie w Krakowie Pani pracuje?

Witam Drogie Panie! Z tej strony Ola Kawałko:tak: z Krakowa. Od wielu lat pracuję w zawodzie kosmetyczki i wizażystki, a od sześciu lat specjalizuję się w makijażu permanentnym. Wzięłam udział w mistrzostwach w makijażu permanentnym i zajęłam na nich I miejsce i tytuł Mistrzyni Polski (Aleksandra Palonek wówczas)
Tyle o mnie...natomiast chcę Was zapewnić,że dobrze wykonany makijaż permanentny to wspaniała rzecz. Sama wiele lat marzyłam o nim i przyznam,że także miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej osoby.
Dobra rada to nie słuchać bajek i mitów z nim związanych, nie kierować się niskimi cenami a najlepiej jest zobaczyć efekt na kimś kto już wcześniej zrobił sobie taki makijaż.
Czy boli ? Z pewnością nie jest to zabieg relaksacyjny, ale dobre znieczulenie, cierpliwość i myśl o tym, że trochę poboli a później będziemy się cieszyć z efektów sprawia, że jest jest to zabieg absolutnie do przeżycia.
Moje dotychczasowe klientki są bardzo zadowolone. Widzę jak zmienia sie na plus ich wygląd i samopoczucie, a one same zachwalają zalety makijażu permanentnego i tak naprawdę żałują że zdecydowały się tak późno :tak:
Jeśli jesteście Panie zainteresowane makijażem permanentnym lub macie jakieś pytania na jego temat to chętnie pomogę. Kontakt ze mną to tel. 0 501 253 539

Pozdrawiam serdecznie |Ola Kawałko

Ja moge polecic wam Panią Małgosie Gajewską-Didiuk z Pomorskiej. Moja mama poszła z polecenia do niej ponad 10lat temu. Ja poszłam rok temu jak doszłam do siebie po porodzie. Stwierdzilam ze trzeba pieknie wygladac :) Zrobilam sobie kreski gorna i dolna na oczach i usta. Wyszlo przepieknie jestem taka szczesliwa.Wygladam super. Szczerze polecam podam Ci numer 509890323.

reklama
Ja w tym roku sobie poprawiałam bo już mi zbladła. Dla mnie super sprawa, choć sam zabieg boli. W ciąży chyba bym nie robiła.

Do góry