reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

makijaż permanentny

Ja też chcę Was przeczulić do sprawdzenia wcześniej salonu. Najlepiej zapytać wśród znajomych. Widziałam już marny efekt zrobienia ust u koleżanki, które były nierówne!

reklama
Kochane ja mam zrobiony makijaż permanentny oczu - górną i dolną powiekę. Zastanawiałam się długo czy zrobić ale w końcu się zdecydowałam i naprawdę była to jedna z moich lepszych decyzji w życiu :) Po pierwsze - zawsze mam na sobie jakikolwiek makijaż. Jest to również mega wygodne w wakacje, na plaży nie musiałam przejmować się brakiem makijażu bo moje oczy są cały czas podkreślone. Samo robienie tego makijażu nie bolało tak jak myślałam, że będzie. W zasadzie to jedno oko mnie tylko troszkę bolało, a na drugim miałam uczucie jakby ktoś mi malował kreskę długopisem. Najbardziej nieprzyjemny jest moment kiedy rysuje się kreskę w kąciku oka bo tam skóra jest bardziej delikatna. Jeśli chodzi o opuchliznę - zaraz po wyjściu z salonu z tego makijażu miałam odrobinę zaczerwienioną powiekę, tuż przy kreskach i zero opuchlizny. Jedyna opuchlizna jaka mi się pojawiła to było na następny dzień rano i oczy mi wyglądały jakbym po prostu była bardzo niewyspana albo jakbym płakała ale po przyłożeniu lodu do powieki to zeszło. Po 2 dniach już generalnie nie było widać że miałam cokolwiek robione przy oku - tzn zero opuchlizny. Smarowałam te kreski jakąś maścią którą dostałam od pani która mi robiła i tyle :) Naprawdę namawiam każdą z Was na taki makijaż.
A Instytut Urody to bardzo dobre miejsce w Warszawie, gdzie można zrobić sobie makijaż. Zastanawiam się teraz nad ustami ale ponoć mam ładny swój kolor i nie muszę :)

Ostatnia edycja:
:-) makijaż permanentny to super sprawa sama miałam jasną oprawę oczu, z duszą na ramieniu pojechałam do małej miejscowości koło wrocławia bo znalazłam na stronie , że ta kobieta jest też artystą plastykiem.(makijaż to taki plastyczny trzeba mieć wyczucie) Zrobiła mi kreski w oczach i powiem wam, że mnie nic prawie nie bolało, chyba to kwestia znieczuleń. Byłam bardzo zadowolona i robiłam jeszcze brwi potem usta i naprawdę się nie zawiodłam. Usta były na początku tkliwe, ale ta kobitka mówiła że tak będzie. Ma supre podejście i umie ciebie uspokoić, zyskujesz zaufanie zresztą same poczytajcie na stronie MAKIJA� PERMANENTNY, USUWANIE TATUA�Y, BODY PIERCING, WIZA� �RODA �L�SKA - WROC�AW - LEGNICA

W Warszawie polecam Salon z Pasją i panią Blankę , zrobiła mi świetne brwi metodą piórkową i w ogóle nie bolało .
Jestem bardzo zadowolona

Ja mam kreski na powiekach zrobione. Na górnych i dolnych. I zrobienie tego makijażu permanentnego to była chyba najlepsza decyzja z możliwych. Raz, że spędzam rano mniej czasu na malowaniu się, a dwa, że w sumie zawsze mam jakkolwiek podkreślone oczy - na plaży, na basenie, jak budzę się rano. To jest bardzo wygodne i ułatwia życie. Co do new look z warszawy - myślę, że jeśli któraś z Was zastanawia się nad wyborem salonu to może śmiało tam iść. Pracują tam bardzo dobre linergistki a sam instytut ma dobrą opinię

W którym gabinecie w Krakowie Pani pracuje?

Witam Drogie Panie! Z tej strony Ola Kawałko:tak: z Krakowa. Od wielu lat pracuję w zawodzie kosmetyczki i wizażystki, a od sześciu lat specjalizuję się w makijażu permanentnym. Wzięłam udział w mistrzostwach w makijażu permanentnym i zajęłam na nich I miejsce i tytuł Mistrzyni Polski (Aleksandra Palonek wówczas)
Tyle o mnie...natomiast chcę Was zapewnić,że dobrze wykonany makijaż permanentny to wspaniała rzecz. Sama wiele lat marzyłam o nim i przyznam,że także miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej osoby.
Dobra rada to nie słuchać bajek i mitów z nim związanych, nie kierować się niskimi cenami a najlepiej jest zobaczyć efekt na kimś kto już wcześniej zrobił sobie taki makijaż.
Czy boli ? Z pewnością nie jest to zabieg relaksacyjny, ale dobre znieczulenie, cierpliwość i myśl o tym, że trochę poboli a później będziemy się cieszyć z efektów sprawia, że jest jest to zabieg absolutnie do przeżycia.
Moje dotychczasowe klientki są bardzo zadowolone. Widzę jak zmienia sie na plus ich wygląd i samopoczucie, a one same zachwalają zalety makijażu permanentnego i tak naprawdę żałują że zdecydowały się tak późno :tak:
Jeśli jesteście Panie zainteresowane makijażem permanentnym lub macie jakieś pytania na jego temat to chętnie pomogę. Kontakt ze mną to tel. 0 501 253 539

Pozdrawiam serdecznie |Ola Kawałko

Ja moge polecic wam Panią Małgosie Gajewską-Didiuk z Pomorskiej. Moja mama poszła z polecenia do niej ponad 10lat temu. Ja poszłam rok temu jak doszłam do siebie po porodzie. Stwierdzilam ze trzeba pieknie wygladac :) Zrobilam sobie kreski gorna i dolna na oczach i usta. Wyszlo przepieknie jestem taka szczesliwa.Wygladam super. Szczerze polecam podam Ci numer 509890323.

reklama
Ja w tym roku sobie poprawiałam bo już mi zbladła. Dla mnie super sprawa, choć sam zabieg boli. W ciąży chyba bym nie robiła.

Do góry