reklama
Noukie
Majowa mama 2007
No pewnie, że ze skwareczkami makaron z serem:-)
A dzisiaj pomidorówka ugotowana na udkach, a te udka podsmarze potem, dodam śmietanki i koperku poddusze i podam z kartofelkami;-)
Kasro daj przepis na tą zapiekankę.
Barszczyk leczo w twojej wersji też zrobię, bo przyznam że brakuje mi ostatnio pomysłów.;-)
A dzisiaj pomidorówka ugotowana na udkach, a te udka podsmarze potem, dodam śmietanki i koperku poddusze i podam z kartofelkami;-)
Kasro daj przepis na tą zapiekankę.
Barszczyk leczo w twojej wersji też zrobię, bo przyznam że brakuje mi ostatnio pomysłów.;-)
Noukie
Majowa mama 2007
no to dawajce ten przepis na makaron z serem - pierwsze słysze o czyms takim....
No co ty Krupka w szkole tego nie jadłaś, napewno wiesz o co chodzi, makaron podajesz z białym serem, podsmazasz skwarki i podajesz to razem, ja jeszcze trochę solę i podaję z czerwona kapustą.;-)
SIMAMA
majowa MAMA 2007
dla mnie mega kopalnią przepisów jest www.gotowanie.wlk..pl/przepisy i www. smaczny.pl
ostatnio robiłam drożżówkę ze śliwkami i kruszonką - wyszła pyyycha, wszystkich ścieło z nóg jak widzieli z zniknęła zanim wystaygła ... (foto w garnku synusia jakbyście chciały zobaczyć...)
polecam te stronki sama często z nich korzystam...
teraz chwilowo nie pichce bo mam remont kuchni - to lecę z młodym na spacer wypróbować NOWĄ brykę...
ostatnio robiłam drożżówkę ze śliwkami i kruszonką - wyszła pyyycha, wszystkich ścieło z nóg jak widzieli z zniknęła zanim wystaygła ... (foto w garnku synusia jakbyście chciały zobaczyć...)
polecam te stronki sama często z nich korzystam...
teraz chwilowo nie pichce bo mam remont kuchni - to lecę z młodym na spacer wypróbować NOWĄ brykę...
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
ja za porem zdecydowanie nie przepadam :-( ale moze mozna go zastapic czyms innym albo sie bez niego obyc ;-)
barszczyk - dzieki za przepis, aczkolwek zawsze wydawalo mi sie ze podstawa lecza oprocz papryk sa parowki Jak widac mozna i bez zastepujac je miesem :-)
barszczyk - dzieki za przepis, aczkolwek zawsze wydawalo mi sie ze podstawa lecza oprocz papryk sa parowki Jak widac mozna i bez zastepujac je miesem :-)