reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
No wlasnie Pampuszek ja mam sesje teraz, ale zostawiam wszystko na wrzesien, bo nie mam sily sie uczyc. Tylko jestem do tylu z materialem, bo caly semestr nie chodzilam przez problemy, ktore mialam...kilka razy zemdlalam na uczelni :'(. Teraz sie boje, ze zawale studia, bo Ci co chodzili maja o niebo lepiej, bo ja bede sie uczyc "na sucho". Gratuluję i tym bardziej podziwiam!

Mama O. duzy chlopczyk!!!!

Mama Olafka i Damianka rozumiem cie, mialam podobny problem tylko ze wciazy (w pierwszej ciazy) gdzies od 3 miesiaca ciazy maly mi strasnie uciskal na jakis nerw bol niesamowity, (zawsze lapalo jak chodzila, czasem na lezaco) i wlasnie jak chodzilam to jak zlapalo to stalam w miejscu niemoglam sie ruszyc taki bol tylko lzy lecialy i zeby zaciskalam. Ale pozniej po porodzie jakas chwila i minelo :)

Pampuszek Gratulacje!!!! Podziwiam cie malutkie dziecko pewno roboty przy tym, i jeszcze sie uczylas. Ja to tylko dziecmy sie upokuje (swoimi dwoma :) ) i brak sil nawet zeby wieczorem wykampac sie, niemuwiac cos se pocztytac. A forum to mam tak na relaks :D jak kramie mala to se czytam z telefonu :)

Dzięki dziewczyny ;). Jestem z siebie dumna o tyle że myślałam że będę miała rok przerwy i nie dam rady ;). Wszyscy mi mówili że muszę załatwić wszystko przed porodem bo potem nie dam rady... Cześciowo tylko załatwiłam i okazało sie że sie da. Nawet łatwiej mi było spać krótko w nocy trzy dni ostatnie jak mialam zaliczenia bo maluch budzil ;))

iza - pewnie też bym miała wrzesień ale musiałam się spiąć żeby móc zdawac na mgr...

mama.o - a myslalam ze jak sie karmi to pozniej jest miesiaczkka... hmm...

Mama Olafka i Damiana, trzymaj sie jakos... kurcze, pisz tu jak Ci zle bo lepiej to z siebie wyrzucac. Najgorzej wlasnie gdy niemoc fizyczna ogranicza kontakt z dzieckiem. To ciezkie chwile...ale bedziemy tu z Toba!
Ja tez mam problem z nerwem chyba, od kregoslupa pewnie. Od 7 miesiaca mam dusznosci. Po porodzie jest coraz gorzej. Juz dwoch lekarzy mi teraz powiedzialo ze mam cos z koscmi, kregoslupem i ucisk na nerwy i stad to. Dusze sie, gniecie mnie w klatce, od dzisiaj dretwieja rece, mrowi w plecach...wydaje krocie na lekarzy a jeszcze czeka mnie tomograf. Dzis ryczalam jak bobr bo juz peklam psychicznie.... Trzeba sie wybrac do neurologa z tym. Ciekawe co na taki nerw? Samo minie czy jakas rehabilitacja, zabiegi? eh

Ostatnia edycja:
U mnie z każdym dniem jest coraz lepiej, położna i pediatra potwierdziły, że to ucisk na nerw, bo ból mija jak zapodam leki przeciwzapalne i przeciwbólowe. Mam skierowanie do neurologa, ale jak on mnie zbada, jak ja nogą nie ruszam? Mam czekać, jak do dwoch tygodni nie minie to wtedy pójdę. A poza tym i tak nie mogę mieć zastrzyków sterydowych (to podobno pomaga) bo jestem w połogu i karmię piersią!!
Mam pytanie. Czy któreś z dzieciaków leżało w szpitalu pod lampami w związku z żółtaczką i w zaleceniach przy wypisie macie wizytę u okulisty? ja chyba pół Krakowa obdzwoniłam i nikt nie słyszał o takim badaniu. Bioderka załatwiłam, udało się na NFZ ale nie wiem, co robić z tym okulistą?

Nanncy nie jade teraz do endo bo nie moge sie dostac na usg tarczycy:wściekła/y:dopiro w licu mam wizyte:crazy:
Jedz biedna wszedzie.
Mi sie nerwy koncza- mlody ciagle glodny jak sie okaze ze znowu autystyk to sie zalamie. umowilam sie do poradni laktacyjnej zeby dowiedziec sie jeszcze wiecej na temat karmienia i mozliych bledow chce tez wiedziec jaki wplyw na rozwoj dziecka ma mm i jak sie go bezpiecznie laczy z nm. pokarm mam jest wartosiowy bo jakby nie byl to by tyle nie przybieral. Ni potrafie wydluzyc mu przerw miedzy krmieniami i juz mi smutno bo wczora wieczorem znowu (2 raz w zyciu) dalam mm i mody dopiero jak wciagnal 40ml i to po obu cycach poszedl spac. a dzis znowu zaczynaja sie tance przy cycku.... oszaleje.

reklama
Pampuszku gratulacje :-) dobra robota :-) a przypomnij co studiowalas?

Ewe o kurcze wspolczuje tak xzytam te FB po lebkach ze nawet nie wiedzialam...biedne dzieciaczki Zdrówka i Uważaj na siebie
Dzięki za opis laktatora :-)

Iza_Marta to dobrze ze ta polozna zerknela. Teraz wiesz co i jak

Mimi ja tez czytam z doskoku na telefonie bo tak nawet nie mam kiedy zjesc. Śniadanie IK 12

Mama Olafka i Damiana mój lezal pod lampami 4 dni ale nie do stal na takie badania

Do góry