MonikaZgierz
Początkująca(y)
Czekamy - to jest szansa. Powodzenia podczas rozmowy z ginem.
anitajas- wow, ale notatki
anitajas- wow, ale notatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wichurka ale Ci dobrze! Tez bym zjadla golabki, ale wstyd sie przyznac nie umiem ich robic i nie wiem jak. A czy moglabys mi przeslac przepis? Bylabym bardzo wdzieczna!!!
Martyna u mnie w lozeczku lezy wszystko co jest mozliwe, az wstyd sie przyznac . Ale za chwilke kawka i do sprzatania .
Anitka strasznie mi przykro! Bardzo chcialabym Ci jakos pomoc i napisac cos madrego, ale nawet nie wiem co. Jestem z Toba myslami, bo sama wiem jakie to jest irytujace i zapewne duzo Cie kosztuje nerwow . Sciskam Cie mocno!!! Trzymaj sie Kochana i pamietaj, ze cukrzyca ciazowa konczy sie z momentem urodzenia dziecka. Juz niedlugo zostalo .