Natuszka21
Fanka BB :)
Hej, hej. :-) Witam cieplutko, w ten piękny słoneczny poranek. :-);-) Wstałam dzisiaj wyjątkowo wcześnie, ale też zasnęłam o 21, więc co ja chce. Wczorajsza kolacja walentynkowa minęła fantastycznie, :-) najpierw jedzenie, a potem tylkooo przytulanki, niestety libido odświętnie nie wzrosło, Bidulek mężulek musiał obejść się smakiem, ale jakoś to zaakceptował. ;-) Dzisiaj sprzątanko, czytanko i pewnie jakiś film obejrze, aha i zapomniałam,;-) ćwiczenia i spacer...
Jutro mężuś ma wolne i mamy w planie wyprawę, po wyprawkę. ;-) Chociaż po część, bo już czas uciekaaaa nieubłagalnie.;-)
A oto zdjęcia z wczorajszej kolacji. :-) Mężuś się postarał.:-):-)
Aśku - cudowny prezencik od Mrówka. :-)
gwiazdeczka - u mnie mężuś po przygotowaniu kolacji, liczył na małe co nie co,;-) ale... Skończyło się na przytulaniu, nie dam rady się zmusić, a on bidulek póki co to bardzo dobrze znosi..;-) Ps, piękne walentynki.:-)
Wichurka - To witaj z powrotem. Super, że Cię wypuścili.:-)
Nika87 - Piękne ciuszki.;-)
diabliczka - 5.0, ale to ponoc w normie.;-) Ja nie mam palcówy i martwię się, że jak mi jej nie robi, nie może byc pewny, że nic się nie skraca.
Jutro mężuś ma wolne i mamy w planie wyprawę, po wyprawkę. ;-) Chociaż po część, bo już czas uciekaaaa nieubłagalnie.;-)
A oto zdjęcia z wczorajszej kolacji. :-) Mężuś się postarał.:-):-)
Aśku - cudowny prezencik od Mrówka. :-)
gwiazdeczka - u mnie mężuś po przygotowaniu kolacji, liczył na małe co nie co,;-) ale... Skończyło się na przytulaniu, nie dam rady się zmusić, a on bidulek póki co to bardzo dobrze znosi..;-) Ps, piękne walentynki.:-)
Wichurka - To witaj z powrotem. Super, że Cię wypuścili.:-)
Nika87 - Piękne ciuszki.;-)
diabliczka - 5.0, ale to ponoc w normie.;-) Ja nie mam palcówy i martwię się, że jak mi jej nie robi, nie może byc pewny, że nic się nie skraca.