reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ej jak tak piszecie o tym praniu, to zastanawiam się czy wszystko ze mną ok,:shocked2: że tego robic nie zaczęłam..:-p U mnie nawet pół pralki się póki co nie uzbiera. :sorry::-p
Pocwiczyłam dzisiaj, bo sobie pofolgowałam ostatnio,:zawstydzona/y: i od razu lepiej się czuję.:tak: Zaraz kąpiel, sałatka owocowa i leżenie przed komputerem, albo książka, gdyż jak już wcześniej pisałam :-p nocka mężulka, to tak jakby i moja nocka.:-p:-p Pewnie jeszcze dzisiaj napisze, buziaki.:-)

Jaranti - Bez kitu, musiałam w internecie poszukać co to czernina.:-p

Ewe - uff, czyli sama nie jestem. :-) Witaj w klubie Pelikanów. :-):-)

MonikaZgierz - to zdrówka dla małego. ;-)

reklama
hej, hej :-D

no i sobota minęła :-( za szybko! jutro poniedziałek :-( eeee :-( do pracy ;-)

sobota pod znakiem przede wszystkim olimpijskim ;-) kurczę, uwielbiam oglądać olimpiadę :tak: bardziej letnią, ale z braku laku i zimowa może być ;-) mam swój ulubiony sport zimowy :tak: biathlon! szkoda, że nie mamy następcy Tomka Sikory :dry: ale...

Mrówek cały dzień był na dworze :-D od 11:30 do 17:30 ;-) normalnie zaczęłam za nim tęsknić :-D przewietrzył się :tak: tak ciepło było ;-)

wieczorem oglądaliśmy wspólnie łyżwiarstwo figurowe (mąż robił projekt) ;-) nie lubię łyżwiarstwa, ale lepsze to niż "Seks w wielkim mieście 2" ;-) zrobiliśmy lożę szyderców :-D i z Mrówkiem komentowaliśmy przede wszystkim upadki ;-) później dopadłam jakiś program o leniwcach :-D wow, ale super :tak: często wciągamy programy przyrodnicze ze względu na Mrówka ;-) a wczorajszy odcinek był taki słodki ;-) słodkie są te leniwce :-D 80% doby przesypiają :-D nieźle ;-) czasami mogłabym być takim leniwcem :zawstydzona/y:

i na zakończenie dnia oglądałam ze Ślubnym "Niemożliwe" ... ja pierdziu, ale wściekałam się na niego :laugh2: ryczałam jak głupia, zdecydowanie nie był to film dla kobiety w ciąży ;-) głowa mnie od płaczu rozbolała :-D
zapowiedziałam, że wakacje co najwyżej nad bałtykiem, co by żadne tsunami nas nie dopadło ;-)

Julian wczoraj przechodził sam siebie :-D wydaje mi się, że czasem słyszy Mrówka ;-) jak mi się Mrówek wydzierał po lewej stronie, to Julian przeniósł się na tamtą stronę i chciał wyleźć ;-) skopał brata niesamowicie :-D
Mrówek nie może doczekać się narodzin brata :-D cały czas pyta ile jeszcze ;-)

GWIAZDECZKO głowa do góry :tak: nie od razu Kraków zbudowano ;-)
a z jakiego sera robiłaś ten sernik?

Kurcze dziewczyny wzięło mnie na wicie gniazdka dla maluszka. Myślę by zacząć prać ciuszki, które przywiozła mi kuzynka po swoich córach... Korci mnie, ale czy to nie za wcześnie?
ja czekam na maj :-D suszenie na balkonie ;-)

Emilka nad ranem zaczela sucho kaszlec ale juz jej zapodalam sinecod w kroplach i syrop prawoslazowy jest troszke lepiej ma tez lekki katarek :confused2:
do tego calcium i rutinacea dla dzieci ;-) i otrivin w aerozolu, by katar nie męczył ;-) i zdrooooooowia!

Witam niedzielnie :tak: U nas wczoraj była piękna pogoda, wieczorem zrobiliśmy sobie grilla :-D Brat przyjechał z Niemiec to jakoś go powitaliśmy :tak: Wiecie co? Od przedwczoraj swędzą mnie piersi, tak jakby się robiły rozstępy :crazy: Zauwazyłam, że zaś mi się biust powiększył bo stanik co niedawno kupiłam mam za mały :crazy:

Monika
zdrówka dla synka :tak:
Iza_Marta mi też szefowa mówiła, że mogę poronić i kazała dźwigać ciężkie :eek:

witam witam w tą piękną niedzielę:-D

Jaranti też ciągle i tym myślę ale na pranie to fakt za wcześnie jak na razie poukładam wszystko w komodzie i będzie czekało na pranko:tak::-)
gwiazdeczkanie przejmuj się mi też czasem coś nie wyjdzie a staram się jak głupia metoda prób i błędów niestety
Aśku a wy mieszkacie w domku czy w bloku że ten wasz Mrówek sam biega po podwórku?? u nas to nie ma szans żebym Kube samego puściła:-(

wczoraj fajny meczyk 3:0 dla nas i dobrze bo bym tam dłużej nie wysiedziała:zawstydzona/y: a później pojechalismy sobie na kolacyjkę hje hje jestem rozpieszczana i maluszek też:-D

jutro wizyta na 9.15 trzymajcie kciuki:tak::-):-) po lekarzu do Lidla na ubranka :-D

Monika zdrówka dla synka
Natuszka ja tak jak ty bym za dużo nie uzbierała do tej pralki, ale obiecuję sobie że z początkiem marca zaczne wielkie zakupy :tak::-)

Dziewczyny macie jakieś sposoby nowe jak przespać całą noc?
Jak śpię na boku to mnie wszystko rwie aż do żeber, jak na plecach to krzyż rwie :wściekła/y:
całą noc się kręcę i wstaje żeby się przejść po sypialni... tylko mi męża szkoda bo ma bardzo lekki sen i za każdym razem jest rozbudzony :wściekła/y:no i te opuchnięte kostki u nóg... brrr...

Tak jak wszystko było ostatnio super tak teraz znów mi twardnieje brzuch... ja już chcę maj :tak:

Dzisiaj na obiad karkóweczka zapiekana z majonezem cebulką i pieczarkami, kiedyś jadłam to na jakiejś imprezie i w końcu dorwałam przepis :-):-)

Jak na nockę bez mężlulka,:-p poszłam stosunkowo wcześnie spać, mianowcie o 3.:-):-D:-D Obudziłam się o 8, więc pewnie popołudniu padnę.:tak::-p Moje Kochanie śpi obok, tak mi za nim tęskno,:zawstydzona/y:;-) ze najchętniej bym go obudziła,:-p ale wtedy już taki słodziutki nie będzie.:laugh2::rofl2: Za to córusia rozrabia w brzuszku,:-) ale to chyba po niezdrowym śniadanku. Chipsy, nutella i coca cola, a teraz zgaga..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry: No i po żem to żarła. :sorry::eek:

Popołudniu jedziemy zakupić telefon mężulkowi.;-) Smartfona (szpan):-):-D jak jakość zdjęć będzie dobra, może wstawię zdjęcia brzusia..;-)
Ja też od wczoraj posiadam telefon z APARATEM I INTERNETEM..:-):-p Miałam taki ostatnio z 5 lat temu i taka podjarana jestem.:laugh2::rofl2:

Na obiad pewnie standart,;-) lubie takie niedzielne obiadki i nie wyobrażam sobie innej niedzieli.:-) Mąż narzeka, że co tydzien to samo, ale mnie to smakuje i czasem czekam z niecierpliwością.:-p

Zastanawiam się tylko, czy jak moje dziecko praktycznie cały czas kopie,:tak: czy oznacza to, że będę miała przesrane jak się urodzi i narzekac na jej nadaktywność.?:-p:laugh2: Póki co to jest takie piękne i przyjemne.:-);-):tak:

Aśku - Niemożliwe.. Dobry film, ale zdecydowanie nie na ciążę. :-p

CzekamynaIgorka - grill w lutym.?;-) Dobra opcja.:-)

Natalka2014 - Chyba nie ma na to sposobu, bezsenność jest straszna i ubolewam bardzo, że nawet w ciąży muszę na nią cierpieć.:-(

Mama.O. co sie stalo, jesli mozna spytac?

Gwiazdeczka wczoraj zrobilam pyszyny rosol w wielkim garze, bo chcialam tez zrobic galarete i rosol sie zepsul :(. Caly gar do wywalenia!

Cześć dziewczyny, witam w tą piękną niedzielę, namawiam mojego skacowanego męża na spacer, ale na razie bezskutecznie :-(

Mam do Was pytanie...czy jest tu choć jeden taki dziwny okaz :-) jak ja - nie dość że przez okres ciąży piersi mi w ogóle nie urosły to mam wrażenie, że są trochę mniejsze...martwię się, bo bardzo chciałabym karmić piersią :-(

reklama
I niedziela już,fajnie.tradycyjnie rosołek i kotleciki z ziemniaczkami.Póżniej pizę przygotuję.Dzisiaj mam wenę i jestem radosna ,rozpiera mnie energia.Oglądamy samochody,mamy passata a chcemy 7-io osobowego.ale wybór należy do męża ,ja kompletnie się nie znam.Ładna pogoda ,więc pójdę na spacer.Wiosna nadchodzi ,w co ja się będę ubierała???????????

Do góry