reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny, potrzebuje Waszej porady i wsparcia bo juz nie mam sil :(
Mam bardzo dziwne objawy... Bagatelizowane przez lekarzy. Opisalam mniej wiecej w dziale "badania, usg...".
Pomozcie bo juz sama nie potrafie sobie z tym poradzic... :(

reklama
Natuszka wszystkim przyszedł smak na grila to zrobiliśmy :-D

Coraz bardziej się tam rozpogadza, może pójdę z mężem na spacerek :tak: Jutro pierwszy dzień do szkoły, czuję się jak nastolatka :-D

Hej!

Dalej mam dziwny humor. To pewnie przez ta pogode znowu strasznie wieje. Na obiad maz ma lososia do zjedzenia z piatku a ja powracam do diety tostowej bo znow mi mega niedobrze.

Asku robilam go z sera bialego tlustego.. nie wiem co zrobilam zle :-( staram sie o tym juz zapomniej :/ ja za to uwielbiam zimowa olimpiade i sobie ogladam caly czas :-)
Natuszka nie martw sie, dziecko mojej siostry nie bylo zbyt ruchliwe w brzuszku za to teraz nie wiadomo jak za nim nadazyc :-) nutella i chipsy bleee zaraz chyba znow sie zerzygam :D na sama mysl :D
Iza Marta ja to w ogole sie nie moge doczekac maja i konca ciazy, strasznie sie mecze i mnie sie strasznie dluzyyyy.. Ja wypralam wszystko, kolderke i poduszke tez.

GWIAZDECZKO może był za miękki ten ser ;-) czy też za wilgotny ;-) mi też kiedyś popłynął sernik na zimno jak robiłam z nowego sera ;-)

MI_LVA mieszkam w mieszkanku :-) na osiedlu przy lesie ;-) na mega obrzeżach miasta ;-) od miasta dzieli mnie las ;-)
Mrówek od sierpnia chodzi sam ... ma masę kumpli (dwóch rówieśników, reszta starsza), więc domofon non stop dzwoni ;-) gdy jest sam i czeka na kumpli, melduje się nam domofonem co kilka minut ;-)
placów zabaw z 5 ;-) przy najbardziej ulubionym placu zabaw mieszka przyjaciel męża, więc jak tracimy z pola widzenia Mrówka, dzwonimy do kumpla ;-)
ruch uliczny prawie nie istnieje ;-) większość dróg osiedlowych jest w rękach wspólnot (czyli zamknięte szlabanami), a te ogólnodostępne są pozastawiane i ciężko przejechać na pełnej lucie ;-)

NANNCY spróbuj wziąć nospę (x2) albo zmień lekarza ;-)

dzisiaj na obiad karkóweczka z ziemniakami ;-) pieczona w worku, w piekarniku ;-) do tego sałata ze śmietaną :-D
udało mi się wygrać z chłopakami, bo oni chcieli schabowe, a ja na nie patrzeć już nie mogę :dry:

Iza_Marta ja poduszkę i kołderkę też będę prać :tak:

A pytanie do wszystkich;
Macie jedną poduszkę i kołderkę czy kupowałyście więcej zestawów ?

reklama
Do góry