readerle dziękuję za linka do cyckonosza
ja sobie na razie kupiłam dwa takie tańsze, bo nie wiadomo ile jeszcze rozmiar mi się zmieni... a też bez sensu wydawać za dwa staniki 120zł albo lepiej żeby w kwietniu były małe ;-)
Oj remont... jeszcze łazienka...wiem co znaczy remont łazienki...
My dziś zaczynamy
) ale tylko przedpokój, i dwie ściany w małym pokoju także bez wielkich rewolucji
applecrumble nie chcę nic mówić, ale z tego co wiem, nawet jak jeden wynik jest nie w normie, to lekarz daje skierowanie do poradni diabetologicznej ...
ale ja widzę że masz wyniki ok! bo ja miałam po godzinie 150, a po dwóch 141...
a gin mi powiedział że po godzinie nie powinno przekraczać 140, a po dwóch powinno wrócić do pozycji mniej więcej z na czczo..
zaś diabetolog mi powiedziała że tylko wynik troszkę powyżej mam po 2 godzinach... bo po godzinie norma jest do 180, a po dwóch do 140
dwie wersje... tak czy owak ja mierzę cukier i latam co 4 tygodnie do poradni... mam nadzieję że u Ciebie będzie ok
diabliczka dlatego mówię... odechciało mi się wycieczek tam na działkę...
jak to usłyszałam poczułam się jak wręcz... że nie mogę jechać bo przecież dwa miejsca dodatkowe... pfff... a jak mam później wysłuchiwać że nikt nie wypoczął bo dziecko w nocy płakało to sorry :/ w nosie to mam :-(
Mnie też dokucza kręgosłup ostatnio
najgorzej jak leżę na boku, i chce się przewrócić na plecy albo na drugi bok... o matulo!!!!
już kilka razy zaczęłam wyć w bólu! coś okropnego to było...
muszę powiedzieć o tym ginowi na wizycie...
Makao to powodzenia na wizycie
) ładna data ślubu
) i jest magiczne "R" w nazwie miesiąca :-)
U nas dalej ciapie deszcz i niecały jeden stopień... brr... podobno od jutra ma być śnieg i lekki mróz... zobaczymy...
Nawet nosa nie chce mi się wyściubić z domu, a tu zus do załatwienia, i skoczyć do sklepu malarskiego...
Ale najpierw śniadanko
)