hej witajcie
jakis czas temu dołączyłam do was i zaginełam w akcji
wracam wiec na łono corka marnotrawna ;-) Płeć poznana na 90 % dziewczynka.Bedziemy wiec miec w domu 2 krolewny
.Czytam was codziennie i na biezaco ale ciagle cos przeszkadzało mi odpisac....
Appelcrumble dzieki za linka
diabliczka ja juz ok.15 tc czułam ruchy dziecka poniewaz to druga moja ciaza to łatwiej to wyłapac.Mąż dopiero od tygodnia czuje małą.Dzis spalismy przytuleni do siebie i młoda skopała tatusiowi tyłeczek
z czego on bardzo sie ucieszyl.Ale mam wrazenie ze mniej dotyka brzucha niż w poprzedniej ciazy :-( moze Twojemu przyjdzie taka chec z czasem jak zobaczy bardzo faluje brzuch albo wypietą pupe lub konczyne dzidziusia
danusia eh gadanie moj mąż tez czesto wyjezdza i nie ma go 3-5 tyg. taka praca i masz racje niektorzy nie rozumieja ze wyjezdza bo musi a nie bo chce
no przeciez nie wysiedzi tych pieniedzy w domu
morela dobrze robisz nie ulegaj to wasze dziecko nie tesciowej!Ona swoje dzieci juz wychowala i imiona im wybrala!! my mamy x-landera XA 3w1 po naszej corci i jestesmy zadowoleni. Zalety to pompowane koła mieszkamy na obrzeżach miasta droge kolo domu may gruntowa utwardzana kamieniem,sprawdzil sie wiec idelanie,mozesz do niego zamontowac fotelik maxi cosi.U nas akurat bylo to bardzo wazne jak sie pozniej okazało bo Emilka jak skonczyla ok. 5/6 tyg. przestała miec ochote na jazde w gondoli.Dojezdzalam do bramy sasiada (ok.20 metrow od mojej bramy) i był krzyk nieziemski to samo było jak jechalysmy np. do parku ujechalam kilkadziesiat metrow i krzyk,przesadzilam do fotelika i spacery stały sie przyjemnoscia ;-) Wada jest waga wozka jesli musisz go wnosic np. po schodach do mieszkania i zajmuje troche miejsca w bagazniku wiec tu trzeba sie zastanowic co Tobie bedzie odpowiadac.
kotka przytulam mocno :*
czekamynaigorka oto Polska wlasnie znaku nie ma mandat jest
asku łącze sie w bolu gardla
maskara jakas i ja i mąż oboje.Moja corcia widzac nas wczoraj ssajacych tabletki na bol gardla mowi:"Mamusiu czuje ze mam gorące gardło.Prosze o tabletke" ;-) dalam na poczatek cukierka (Emilka w marcu skoczy 3 latka) i po 10 minutach powiedziala ze juz nie ma goracego gardła
a plus z tej sytuacji taki ze Emilka ładnie ssa wiec bede mogla jej w razie czego dac tabl. do ssania
gwiazdeczka trzymam kciuki za w miare normalny dzien w pracy.Czytalam o Twojej "super" wspolpracownicy
i szefowej
oraz pomocy prawnika
brownagula mnie tez niezmiernie irytuja kupy psie na trawnikach
a od kiedy Emilka chodzi to a ona lubi np. biegac po trawniku jak jestesmy na spacerze to wrecz mam ochote.... sama wiec co zrobic tym włascicielom psow,ktorzy nie sprzataja
fajnie ze macie takie duze auto
matko co za kobieta.Ludzie to sa interesowni ze hej !