Daj jej syropek na alergie zeby zmniejszyc swiad i uspokoi sie troszke moze byc senna bo po lekach na alergie jest sie nie raz sennym. Mozesz dac jej paracetamol na noc ja dawalam i to i to i smarowalam pudrocremem
reklama
Daj jej syropek na alergie zeby zmniejszyc swiad i uspokoi sie troszke moze byc senna bo po lekach na alergie jest sie nie raz sennym. Mozesz dac jej paracetamol na noc ja dawalam i to i to i smarowalam pudrocremem
A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...
Jaranti
Fanka BB :)
Jaranti weź nospę i poleż, mam nadzieję, że przejdzie nie martw się na zapas
Jaranti, a ja od jakiegoś tygodnia, dwóch mam skurcze jak na miesiączkę. Poboli tak ok 30-60sek i przestaje. I sa one niereguralne, ale też mnie martwią... Mam wizytę 8.01, to mam nadzieję dowiem się co to może być. Może to te skurcze Braxtona- Hicksa???
Zobacz co znalazłam: Skurcze Braxtona-Hicksa - co musisz wiedzieć - Ciąża - Rodzina - Polki.pl
Także myślę, że ani Ty ani ja nie mamy się czym martwić.
Jaranti, mi twardnieje codziennie po kilka a nawet kilkanaście razy już od miesiąca, jeśli to Cię pocieszy. Ale jak będziesz u lekarza, to lepiej sprawdźcie szyjkę, czy się nie skraca. Bo czasami takie skurcze niestety mogą to powodować. U mnie jak tylko się zaczęły, to skróciła się do 29 mm, a po 2-óch tygodniach miała 36 mm. Mam nadzieję, że teraz też trzyma fason i się nie skraca
Jaranti - ja już mam te skurcze od jakiegoś czasu, w sumie to nawet za wcześnie je miałam ale taka już moja uroda...
Kochane bardzo Wam dziękuję, ;-):-) wzięłam nospę - przespałam się i odstresowałam. Przeszło.
Mała zaczęła dokazywać w brzuszku. Muszę się przyzwyczaić.
Ale na 100% zapytam lekarza przy najbliższej wizycie. Też podejrzewałam te skurcze, ale nigdy się pewności nie ma gdy ma się doczynienia z czymś takim po raz pierwszy.
mi_lva
witam świątecznie a takie sobie wczoraj plany porobiłam na dzisiaj dopiero później uświadomiłam sobie że przecież święto a chleba nie i co został nam tostowy
Kasiek1983 myślę że to po prostu zwykły sen nic się nie przejmuj
u nas straszne mgła i zimno jak na ostatnie temperatury kurcze mogło by trochę przymrozić żeby te wstrętne wirusy zniszczyło
dziś na obiad planuję kotlety z serem i do tego ryż z curry
Kasiek1983 myślę że to po prostu zwykły sen nic się nie przejmuj
u nas straszne mgła i zimno jak na ostatnie temperatury kurcze mogło by trochę przymrozić żeby te wstrętne wirusy zniszczyło
dziś na obiad planuję kotlety z serem i do tego ryż z curry
Natuszka21
Ja już od 8 nie śpię.. ;-) W nocy oglądaliśmy komedię Millerowie, naprawdę genialna. :-) Co do planów to żadnych konkretnych oprócz wylegiwania się z M w łóżeczku, chociaż w sumie kupił sobie Fifke 2013, więc chyba do łóżeczka go nie zaciągnę.. Ja będę nadrabiać seriale, hmm.. może zacznę od Housa. ;-)
kotka - niestety co do małej to nie pomogę, ale zdrówka życzę.. :* <3
kotka - niestety co do małej to nie pomogę, ale zdrówka życzę.. :* <3
A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...
Nie sadze ja podawalam swojej corce bo lekarz nam tak powiedzial. I zeczywiscie bylo to wielkie usmierzenie swedzenia . Syrop na alergie pomoze jej n,a swiad okropny skory nie bedzie sie dziecko tak meczyc i wic . Bo to trwa do dwoch tyg .. a najgorzej jak jest wysyp krostek i zaczynaja przysychac ...podaj dziecku zeby sie nie meczylo.napewno jej nie zaszkodzi
mi_lva
Natuszka21 widziałam ten film superowy
jak wam się podoba bo ja się zakochałam limitowana edycja Marine
jak wam się podoba bo ja się zakochałam limitowana edycja Marine
Załączniki
Kotja - ja jeszcze podawalam calcium w plynie witaminke
reklama
Mi- lva -Sliczny wozek
Podziel się: