reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Bajka07 ja nie podawalam zadnych zmyslonych danych. Jest tam opcja jak sie nie ma jeszcze dzidziusia I sie podaje przewidywany termin porodu.

A nie wiesz kiedy sie skonczyla promocja w fisher price??

Daj jej syropek na alergie zeby zmniejszyc swiad i uspokoi sie troszke moze byc senna bo po lekach na alergie jest sie nie raz sennym. Mozesz dac jej paracetamol na noc ja dawalam i to i to i smarowalam pudrocremem

A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji:( co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku:( w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...

Jaranti weź nospę i poleż, mam nadzieję, że przejdzie nie martw się na zapas ;)

Jaranti, a ja od jakiegoś tygodnia, dwóch mam skurcze jak na miesiączkę. Poboli tak ok 30-60sek i przestaje. I sa one niereguralne, ale też mnie martwią... Mam wizytę 8.01, to mam nadzieję dowiem się co to może być. Może to te skurcze Braxtona- Hicksa???

Zobacz co znalazłam: Skurcze Braxtona-Hicksa - co musisz wiedzieć - Ciąża - Rodzina - Polki.pl
Także myślę, że ani Ty ani ja nie mamy się czym martwić.

Jaranti, mi twardnieje codziennie po kilka a nawet kilkanaście razy już od miesiąca, jeśli to Cię pocieszy. Ale jak będziesz u lekarza, to lepiej sprawdźcie szyjkę, czy się nie skraca. Bo czasami takie skurcze niestety mogą to powodować. U mnie jak tylko się zaczęły, to skróciła się do 29 mm, a po 2-óch tygodniach miała 36 mm. Mam nadzieję, że teraz też trzyma fason i się nie skraca:-p

Jaranti - ja już mam te skurcze od jakiegoś czasu, w sumie to nawet za wcześnie je miałam ale taka już moja uroda...

Kochane bardzo Wam dziękuję, ;-):-) wzięłam nospę - przespałam się i odstresowałam. Przeszło.
Mała zaczęła dokazywać w brzuszku. Muszę się przyzwyczaić.
Ale na 100% zapytam lekarza przy najbliższej wizycie. Też podejrzewałam te skurcze, ale nigdy się pewności nie ma gdy ma się doczynienia z czymś takim po raz pierwszy.

witam świątecznie:-D a takie sobie wczoraj plany porobiłam na dzisiaj dopiero później uświadomiłam sobie że przecież święto a chleba nie i co został nam tostowy:sorry:
Kasiek1983 myślę że to po prostu zwykły sen nic się nie przejmuj:tak:
u nas straszne mgła i zimno jak na ostatnie temperatury kurcze mogło by trochę przymrozić żeby te wstrętne wirusy zniszczyło:crazy:

dziś na obiad planuję kotlety z serem i do tego ryż z curry:-D

Ja już od 8 nie śpię.. ;-) W nocy oglądaliśmy komedię Millerowie, naprawdę genialna. :-) Co do planów to żadnych konkretnych oprócz wylegiwania się z M w łóżeczku, chociaż w sumie kupił sobie Fifke 2013, więc chyba do łóżeczka go nie zaciągnę..:-p Ja będę nadrabiać seriale, hmm.. może zacznę od Housa. ;-)

kotka - niestety co do małej to nie pomogę, :no: ale zdrówka życzę.. :* <3

A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji:( co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku:( w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...

Nie sadze ja podawalam swojej corce bo lekarz nam tak powiedzial. I zeczywiscie bylo to wielkie usmierzenie swedzenia . Syrop na alergie pomoze jej n,a swiad okropny skory nie bedzie sie dziecko tak meczyc i wic . Bo to trwa do dwoch tyg .. a najgorzej jak jest wysyp krostek i zaczynaja przysychac ...podaj dziecku zeby sie nie meczylo.napewno jej nie zaszkodzi

Natuszka21 widziałam ten film superowy:-D
jak wam się podoba bo ja się zakochałam limitowana edycja Marine:-D
wozek.jpgwozek2.jpg

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 100
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry