o! o tym nie pomyślałam i tej opcji będę się trzymaćaesthete a moze Twoj gin ma zepsuta wage:-)
ja używam Zinerytu, bo tylko on mi pomagadziewczyny a ja z innej beczki, te którym też wyskoczyły paskudne syfi to jak z nim walczycie?kurcze nie mam pojęcia czym je posmarować a kwasów nie można stosować;(
hahahaha wyobraziłam sobie Ciebie z gibisemsmialam sie z dentysta ze juz 3 ciazy nie zniose a jak tak to z gibisem chyba ;p
ale czym Ty się martwisz? powinnaś się cieszyć, że dłużej formę utrzymasz moja koleżanka to do 7 miesiąca miała płaski brzuszek i dopiero w siódmym miesiącu wyskoczyła piłka więc na brzuszki jest czas innym pojawia się szybciej, a innym wolniejTak w ogole to wydaje mi sie,ze mam maly brzuch. Duzo ludzi mi to mowi. Moze teraz bedzei ten czas jak zacznie mi rosnac. I zaczelam sie tym stresowac
no i właśnie przez takie firmy i takie nielegalne procedery potem uczciwi przedsiębiorcy mają utrudnione życie :/zapomniałam wam napisać. dzwoni przedwczoraj do mojego M. kolega i pytał czy nie chciałabym założyć sobie działalności i zarobić na ciąży, ze jego żona ksiegowa się tym zajmuje. Ja też się nie nadaję do kręcenia szwindli, zresztą pracuję w budżetówce, ewentualna wpadka miałaby dla mnie poważniejsze konsekwencje, ale sa jednak firmy które się tym zajmują.
niestety filmik już usuniętyJak to obejrzalam,to az mi lzy polecialy. Piekne to Bliźniaki, które nie zorientowały się, że się już urodziły!
to dziwne że zabroniła... jak się coś ma z zębami to powinno się je leczyć. poza tym w ciąży trzeba pójść obowiązkowo na przegląd. ja to nie mam problemu bo co 6 tygodni chodzę do ortodonty więc jakby coś się działo to mi powieWidze, ze wszystkie do dentysty biegaja a mnie moja lekarka zabronila!! :-/ mimo, ze mam dziury powiedziala, ze lepiej zaczekac i isc po... No chyba ze mnie boli. Uff...
oo... a co to jest? :>oglądam na TLC honey boo boo, k* , kretyni nie ludzie. smierdzace, oblesne lenie. ciekawe czy ta matka miała jakiekolwiek dylematy w czasie ciąży.
to ja mam tak samo - jak nie zjem ciepłego to boli mnie żołądek :/No i gdzie ten nasz Bąbelek?? WIzytę miała na 17:30:/ Mam nadzieję że wpadnie zdać choćby szybką relację z prenatalnych
Ja piekę sernik - pierwszy raz w życiu, ale wątpię żeby mi się udał no nic, jutro się okaże, i jeszcze muszę wstawić mięsko do duszenia, bo jak se nie ugotuje to nie bede miala co jesc. A jakos tak mam że muszę miec cieple danie, bo inaczej boli mnie zołądek.
Jak do tej pory narzekałam że nie boli mnie brzuch tak dziś boli na maxa, jak w jakąś boleśniejszą miesiączkę. Az latam sprawdzac czy nie zaczelam plamic. Mam nadzieje ze ten brzuch to na prawde tak bolesne rozciąganie a nie jakies skracanie się szyjki czy skurcze;/
Miewacie takie silne bóle brzuszków? nospa i mg nic poki co nie daja, wzielam tez nadprogramowo dupka, i nie wiem co dalej;/ Makao a Ty to co bierzesz od dzis to na recepte wszystko?
mnie też brzuch pobolewa... i to mocno :/ byłam dopiero co u gina i mówił że to normalne no więc się nie martwię, ale boli jak cholera :/ muszę leżeć albo siedzieć, bo najgorzej jest jak stoję albo chodzę :/
szczerze to się nie spotkałam u nas i mi jakoś nie zależy jakoś nie jestem za kopiowaniem wszelkich zagranicznych obyczajówDziewczyny, czy w polsce jest modne "baby shower"??? ja wiele lat mieszkałam w stanach i tam baby shower to podstawa... w poprzedniej ciąży cisza, nawet prezentów nie dostałam od nikogo tylko od teściowej... czy to normalka? czy tylko ja trafiłam na dziwnych ludzi??? tutaj mam tylko rodzine męża i oni mi się wydają jacyś dziwni...