Dzień nieobecności i kilkadziesiąt stron do nadrobienia
Zaczęłam nadrabiać wczoraj, może dokończę dzisiaj...
Po kolei... Co do sutków, z tym hartowaniem ręcznikiem to chodzi o to aby nie były takie delikatne i wrażliwe, bo gdy dziecko ssie, przygryza to często pękają, krwawią itd itp Ja nie hartowałam, sutków wklęsłych też nie mam, ale i tak kupiłam nakładnki (takie zwykłe ochronne bez żadnej pąpki) w obawie przed krwawiącymi czy pogryzionymi sutkami. Gdy zaczynały boleć karmiłam przez nakładkę. Kupując trzeba zwrócić uwagę na rozmiar bo są różne, ja o tym nie wiedziałąm, kupiłam uniwersalne, na szczęście pasowały. Mnie gin polecał hartować chyba po którymś tam tc, na pewno nie od poczatku.
Sagaa, spokojnie, najważniejsze że jesteś pod kontrolą lekarza, nie ma co się stresować, trzymam kciuki żeby następne wyniki było ok.
Maruśka, też zamówiłam detektor, ciekawe kiedy dojdzie :-) Ostatnio byłam u koleżanki i podsłuchiwałam maluszka jej detektorem, w trakcie dostałam dwa kopniaczki
pierwszy tak nisko pęcherz, a drugi był centralnie w kierunku detekora skierowany
Chyba maluszek nie lubi być podsłuchiwany...
Zaosasamosia pokaż fotkę ogorodniczek!
Ze słodkości polecam ten sklep -
http://www.abrakadabra.sklep.pl/Produkty/Ubranka_do_chrztu_dziewczęce/ kupowałam tam córci do chrztu wszystko, kosztowało to nie mało ale jakość itd rewelacyjna
Mają też rewelacyjne rzeczy na prezent dla dziecka, dzisiaj zamówiłam srebrny smoczek dla bratanicy ;-)
Z wiszących foteli podobają misię te
Wiszące fotele | Kreatywne tworzenie
Dziewczyny super że po wizytach ok, muszę iść nadrobić tamten wątek...
Chusty też polecam, ja córcię nosiłam i chwaliłysmy sobie
Musze sobie ją z PL przywieźć bo tyle kasy mnie kosztowała że szkoda było mi odpsrzedawać... Kolor kremowy więc zostawiłam sobie na "kiedyś" ;-)
Futurystka gratluję synusia! :-)
Oj zaparcia... Ja też chyba od tygodnia w toalecie nie byłam... Muszę coś z tym zrobić, brzuch mam ogromny przez to...
Płci też jeszcze nie znam... 27 listopada lecę do Polski to umówię się prywatnie do gina i może uda się nam dowiedzieć. Straciatelli nie ma, nie ma kto nuba poszuakać i ocenić... ;-) Nie ma też kto listy majówek zaktualizować, moderować wątku itd itp... Ech, rzeczywiście dziwne że już tak długo się nie odzywa...
Kebaby robię rewelacyjne, mój mąż mówi że nigdzie takich pysznych nie jadł jak moje ;-) Ogólnie tortille itp też wychodzą mi super, wszyscy znajomi są zachwyceni ;-)
Co do seriali to zdecydowanie wolę Kości, Californication, z archiwum x obejżałam niedawno od deski do deski
itd itp Gotowe na wszystko tez wszystkie sezony i odcinki zaliczyłam ;-) (oczywiście na komputerze bo tv nie mamy wcale, pozbyliśmy się jakiś czas temu) Na iitv też można oglądac.
Struss skoro idze w dół bez tabletek to powinno być ok, ale ja lekarzem nie jestem więc tym się nie sugeruj (dzidziuś rośnie i też potrzebuje coraz więcej)... Wiesz co mówi mój lekarz i lekarze innych dziewczyn... cóż więcej mogę dodać...
Annad31 tez jestem ciekawa tego przepisu na płyn do płukania
Ja wreszcie zrobiłam na dzisiaj na obiad te buraczki... Do tego przepyszny sosik z polędwiczki wieprzowej i ziemniaczki... O rany ale było pyszne... Nawet moja córa niejadek zjadła swoją porcję i dosiadła się do tatusiowej
Pierwszy raz w życiu jej się zdarzyło coś takiego... Dobrze że ugtowałam więcej, dokładki nie miały końca, no i jeszcze na jutro zostało, tylko ziemniaczki świeże trzeba ugotować ;-)