nadzieja1984
Fanka BB :)
struss- ja na poczatku ciązy miałam TSH 2,74- za wysokie wg mojego gina, biore euthyrox25 i spadło do 1,64 ale i tak zalecił konsultację u endo. wizytę mam w grudniu. Najlepiej będzie jesli skonsultujesz się ze swoim lekarzem, bo kazdy mówi inaczej. Wg mojego norma TSH dla cięzarnych to max 2.
Potwierdzam, mój gin i endo mówią to samo...
Hej dziewczynki :-*
Pracowity dzień za mną, ale najwazniejsze sprawy pozamykane i do końca mca spokój ;-) przynajmniej z rozliczeniami...
Nie nadazam za wami. Czytam kilka razy dziennie od końca aż do momentu na kt ostatnio skończyłam... Na tel, bo gdyby nie tel wogóle bym nie miała czasu zaglądać...
Ostatnie dwa dni mam jakieś takie smutne, bo ciągle nachodza mnie myśli ze coś sie stało i dziecko nie żyje :'( zaraz sprawdzam suty i wacham lodówkę czy mnie odrzuca... Wizyta 18.11... Jeszcze trochę... Musi być dobrze...
Zbuntowany był super, ale ostatnio jak trafiłam na niego nie dałam rady oglądać ;-)
Na playtube też dużo filmów i seriali i o tyle lepiej niż na zalukaj ze nie przerywa w połowie i nie ma komunikatów o przeciazeniu łącza...
Ostatnia edycja: