reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

EWELINKO prawda jest taka, że cokolwiek napiszesz to będzie źle ;-)
spróbuj też wczuć się w sytuację nas - dziewczyn niezaproszonych ;-) mnie też to zabolało ...

mnie wlasnie tez to zabolało ze nie zostałam zaproszona a pisze od momentu kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży
jak dla mnie to może być forum zamknięte tylko nie rozumiem kryterium tego żeby do niego dolaczyc jak można po miesiącu czasu uznac ze ktoś budzi zaufanie a kto nie
sama nie pisze niektórych rzeczy bo wiem ze jest to forum ogolnodostepne i zle bym się z tym czula myslac ze ktoś może mnie podczytywać
a z drugiej strony jeśli rzeczywiście powstal taki watek zamkniety to nie trzeba było pisać na ogolnym i nie byłoby całej afery a dziewczyny które by "zasluzyly" na przyjecie dostalyby zaproszenia i byłoby po sprawie

jak dla mnie koniec tematu

a z innej beczki
cos mnie pobolewa brzuch w okolicy pepka tak mnie ciagnie

Ostatnia edycja:
reklama
Od rana weszłam żeby sobie poczytać co u moich majoweczek, i napisać pare rzeczy co u kluski cynamonowej a tu cyrk kongo i syfilizm w jednym.

Jak ktoś jest prześladowany i szpiegowany, to zgłasza sprawę na policję, a nie podejrzewa każdego z forum.
A jeśli macie swoją zapamięta grupę, to nie rozumiem po co piszecie tutaj????????!!!!!!!!!!!

jakby ktoś pisał na innym forum też byś miała pretensje? Bo to troszkę tak zalatuje. PIszesz gdzie indziej to wara pisać tam gdzie ja...

Dziewczynki ja rozumiem hormony itd...sama mam ich aż pod sufit ale to nie jest powód żeby się spinać :)

Rozumiem jedną i drugą stronę, ale jak dla mnie to nie powód żeby wojne urządzać.

Stracitellko... a może z teściową byś pogadała niech by wpłynęła na M?

Ewelinka, Nie uciekaj, bo nie o to tu chodzi.
Dopisz mi lepiej do listy majówek moj wiek:)) jestem już zgrzybiałą 30tką:)

Dziewczyny, ło matko !!! Co tu takie nerwy??? :szok:

Staram się zrozumieć zarówno jedną i drugą stronę i chciałabym się wypowiedzieć ale trochę strach :baffled:...

Co do wątku zamkniętego. Moim zdaniem bardzo dobrze, że jest. Ja osobiście nie chciałabym, żeby miał do niego dostęp każdy piszący sobie na forum. Pewnie niektórych to urazi ale ja nie widzę problemu w napisaniu: "napiszę na grupie", bo to dla mnie to samo co: "napiszę Ci na priv" i wtedy jakoś nikt się nie czuje obrażony. Może niektórych to zdziwi ale grupy zamknięte funkcjonują na wielu forach i są to grupy osób, które bardziej zżyły się ze sobą. Tak samo ja mogę sobie założyć grupę i zaproszę do niej załóżmy 5 wybranych dziewczyn i tam będę pisała załóżmy o moich sprawach łóżkowych z mężem . Czy reszta się obrazi??? Dlaczego nie mogą tego przeczytać??? :sorry2:No Dziewczyny........

Ps a Perełka pisząc "napiszę na odpowiednim wątku" miała na myśli watek o usg który jest przecież na forum ogólnym. USG to nie jest tajemnica, choć też różnie może być...Jeśli ktoś nie ma ochoty pisać tutaj o swoich sprawach rodzinnych a chciałby się tym podzielić - to moim zdaniem NALEŻY TO USZANOWAĆ.

To trzeba było od razu napisać "tworze wątek dla wybranych", a nie ze sie przez przypadek dowiedzialysmy o jego istnieniu. Lub tworze mój prywatny funclub, a nie teraz jest tłumaczenie ze jest to wątek dla wszystkich ale jak zasluza na dostapienie zaszczytu.
Sorry ale zrobiliście podział na lepszych i gorszych...
Co do zżycia sie ze sobą to nie sadze zeby aż tak sie zżyc po 2 mies pisania ze sobą na forum nie znając sie z reala. Wiec nie bardzo rozumiem o jakie zżycie chodzi.
A pisac posty tylko po to zeby pisac, aby było ich dużo to uważam bez sensu. Nie każdy ma na to czas. Niektórzy maja do ogarnięcia dom, rodzine, prace, psa itp.
Sadze ze sytuacja zrobiła sie co najmniej niesmaczne, a zarówno ja jak i inne dziewczyny poczuliśmy sie potraktowane jak niepoważne gówniary.

Witam się z Wami majoweczki:)
dużo z Was mnie nie zna.. przepraszam ale musze się w trącić:)
byłam tu od samego początku niestety musiałam odejść, ale podczytuję was ciągle bo zżyłam się i już.. wiem że jest grupa wiem jak to wygląda... też w niej byłam.. teraz nie wchodze bo może dziewczyny nie mają ochoty żebym już czytała co i jak u nich... trzeba to po prostu uszanować:*
całe życie forum i tak jest na tym wątku prowadzone.. na zamkniętym nie pisze się ciągle tylko w ważnych sytuacjach...
strasznie nakręcacię się wzajemnie... ( hormony buzują że hejjjj..) i psujecie cały wątek a jest on fantastyczny..:) super kobietki sa z Was wszystkich.. żadna niech nie i odchodzi nie obraża i wg. trzymajcię się w kupie jak wcześniej...
pozdrawiam i całuję wszystkie majóweczki i dzidziolki:):*

EEEEEEEEEEEEEEJJJ NOOOOO.

Laski...

Rozumiem, że niektóre czują się rozczarowane, pominięte, odseparowane etc.
Powinno to zostać inaczej rozwiązane, o czym pisałam już wcześniej.

Ale nie ma co drążyć tematu. Jeśli ktoś potrzebuje wątku zamkniętego - ok, jego decyzja, może się tam udzielać i zapraszać kogo chce, szkoda tylko że w takiej formie to zostało tutaj zakamuflowane, niedostępne, wspominanie na ogólnym, że coś się napisze na zamkniętym.

Skupmy się na tym co mamy tutaj. Ja co prawda należę do wątku zamkniętego, ale kompletnie się tam nie udzielam. I ręcze za to, że tutaj jest fajosko i nie potrzeba mi się ograniczać z pisaniem. Piszę wam o wszystkim, co mi leży na sercu i nie zamieniłabym Was WSZYSTKICH na nic innego.
Piszmy tutaj bez skrępowania, w końcu tyle nas łączy :tak:

Zapomnijmy o sprawie, a wątek zamknięty stworzy się na potrzeby dodawania zdjęć bąbelków.

Jeśli jednak dziewczyny z wątku zamknietego chcą się tam udzielać, niech to robią. Nie chcę nikomu niczego zabraniać, każdy ma do tego prawo ;-) Oficjalnie jednak jesteśmy grupą tutaj i nie powinno wprowadzać się jakichś głupich podziału na "lepszych i gorszych"

Ewelina, Ciebie proszę byś przyjęła na klate rozgoryczenie niektórych dziewczyn i dalej z nami tutaj była, zajmowała się swoimi wątkami i w ogóle.. Nie można tak sobie ot odejść..:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry