reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Bąbelek on jej brał za usg w tym wizyta była to samo jak poszłam u siebie tutaj w Chrzanowie znalazłam gina co mi za usg w 7 tyg wziął 60 zł.
Chwirut też jednej koleżance prowadził ciąże i brał 100

reklama
Ja też odebrałam bete - 10851. Chyba moja ciąża jest młodsza, bo jak wpisalam dane do kalkulatora to wyskoczyło normal. Niezłą matematykę musiałam odstawic, żeby to policzyć. Chcialam czerwiec i coś czuję, że tak będzie ;) Ja chyba najdłużej poczekam na usg, bo dopiero 22.10, ale co zrobić. Czekam prawie cierpliwie :)

Perełka no to widac że sa tańsi, ale mi to nie wiele d bo ja chce rodzić tam gdzie mój lekarz więc bede do niego chodzić raczej tylko będę kombinowac żeby było jak najtaniej .

Zosiasamosia pewnie małaś późno owulację, ale mam nadzieję, że nie uciekniesz nam czerwcówek ? ;-)

ewwe dzieki za wyliczenie ,czyli wychodzi na to, że nie mam się czym martwić :tak:
Tylko wychodzi, że późno mi się podwoiła

Dziewczyny, cieszę się, że korzystacie z podesłanego przeze mnie kalkulatora :-)

Czytam Wasze opinie na temat cen wizyty i usg. Moim zdaniem nie ma co oszczędzać. W ciąży najważniejsze jest dobry lekarz prowadzący, który ma wiedzę i umiejętności oraz dobry sprzęt usg. I który nie zbagatelizuje żadnego objawu, który by Was zaniepokoił. A cena 150 zł za wizytę z usg, to nie są kokosy. Niektórzy biorą jeszcze więcej, ale jest to uzależnione od ich stopnia naukowego.

reklama
Do góry