reklama
zosiasamosia
Fanka BB :)
Ja też odebrałam bete - 10851. Chyba moja ciąża jest młodsza, bo jak wpisalam dane do kalkulatora to wyskoczyło normal. Niezłą matematykę musiałam odstawic, żeby to policzyć. Chcialam czerwiec i coś czuję, że tak będzie Ja chyba najdłużej poczekam na usg, bo dopiero 22.10, ale co zrobić. Czekam prawie cierpliwie
ewwe
Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
tu sobie zerknijcie dziewczynki
Bąbelek mi powiedziało że Twoj przyrost bety jest w NORMIE))
Podpytaj koniecznie, może jako stałą pacjentkę potraktuje CIę w prywatnym gabinecie taniej)
tu sobie zerknijcie dziewczynki
Bąbelek mi powiedziało że Twoj przyrost bety jest w NORMIE))
Podpytaj koniecznie, może jako stałą pacjentkę potraktuje CIę w prywatnym gabinecie taniej)
Perełka no to widac że sa tańsi, ale mi to nie wiele d bo ja chce rodzić tam gdzie mój lekarz więc bede do niego chodzić raczej tylko będę kombinowac żeby było jak najtaniej .
Zosiasamosia pewnie małaś późno owulację, ale mam nadzieję, że nie uciekniesz nam czerwcówek ? ;-)
ewwe dzieki za wyliczenie ,czyli wychodzi na to, że nie mam się czym martwić
Tylko wychodzi, że późno mi się podwoiła
Zosiasamosia pewnie małaś późno owulację, ale mam nadzieję, że nie uciekniesz nam czerwcówek ? ;-)
ewwe dzieki za wyliczenie ,czyli wychodzi na to, że nie mam się czym martwić
Tylko wychodzi, że późno mi się podwoiła
lawendowy_sen
Dziewczyny, cieszę się, że korzystacie z podesłanego przeze mnie kalkulatora :-)
Czytam Wasze opinie na temat cen wizyty i usg. Moim zdaniem nie ma co oszczędzać. W ciąży najważniejsze jest dobry lekarz prowadzący, który ma wiedzę i umiejętności oraz dobry sprzęt usg. I który nie zbagatelizuje żadnego objawu, który by Was zaniepokoił. A cena 150 zł za wizytę z usg, to nie są kokosy. Niektórzy biorą jeszcze więcej, ale jest to uzależnione od ich stopnia naukowego.
Czytam Wasze opinie na temat cen wizyty i usg. Moim zdaniem nie ma co oszczędzać. W ciąży najważniejsze jest dobry lekarz prowadzący, który ma wiedzę i umiejętności oraz dobry sprzęt usg. I który nie zbagatelizuje żadnego objawu, który by Was zaniepokoił. A cena 150 zł za wizytę z usg, to nie są kokosy. Niektórzy biorą jeszcze więcej, ale jest to uzależnione od ich stopnia naukowego.
zosiasamosia
Babalek nie mam zamiaru uciekać, tu mi dobrze
Dziewczyny a podajcie link do tej tabelki czy coś na temat naszych terminów itd bo nie wiem gdzie jej szukać...
reklama
ewwe
chyba o to chodzi tak?
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/
Podziel się: