reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Hej wszystkim!
czytam wszystko tylko nie nadazam za wami.
straciatella powodzenia zycze, obu wszystko sie dobrze ulozylo.

antte bardzo, bardzo wspolczuje. Oby sie udalo szybko znowu.

ja dzis nie poszlam do pracy Bo caly weekend mi mdlosci dokuczly ze spedzilam go w pozycji lezacej. Ale mam za zadanie znalezc nowego lekarza dzisiaj.

jutro chyba moj maz wraca z wyjazdu. Ciesze sie Bo sie domem zajmie Bo ja nie daje rady.

planuje pracowac jak najdluzej sie da. Powiedzialam szefowej ze jestem a ciazy. Bardzo pozytywnie zareagowala I Powiedzialam ze mam sie nie martwic o nic. Duzo ostatnio sie zwalnialam z pracy wiec I tak sie domyslala.

pisze z telefonu ale to jakas masakra jest, nie polecam.

pozdrawiam wszystkich

witam majóweczki:)
można się do Was dopisać?:) to moja 4ta ciąza. Z pierwszej mam synka, dwie kolejne niestety okazały się pozamaciczne. W związku z tym jestem posiadaczką tylko prawego jajowodu. A w owocnym cyklu owulka była z lewego jajnika:) Najważniejsze że dzidzia zamieszkała gdzie trzeba, że póki co ma się dobrze. W piątek na usg widziałam już pulsującą kropeczkę:))jestem bardzo szczęśliwa ale tez mocno zestresowana. Mam nadzieję, że wspólnie z Wami będzie łatwiej przetrwać chwile niepewności, i całą tę długą ciążę:)
Kolejna wizyta dopiero za miesiąc:/ nie wiem jak ja wytrzymam tak długo.

Witaj Ewwe i ie rozgosc z reszta nowych majoweczek;-)

ANNTE mialysmy identyczna ciaze nie chce sobie wyobrazac co czujesz;:)( jest mi strasznie smutno i przykro;(owocnych staranek zycze sil i cierpliwoci;*:*

Straciatella ja bralam buscopan uciekaj do innego szpitala fasolka najwaniejsza...3 maj sie i informuj na biezaco!

Asku Aesthete i reszta chorujacych zdroweczka...

Aplle to straszne co piszesz ale to jest POLSKA ! na pwno bym sie wqr**** i powiedziala co mysle bo czlowiek ma swoja godnosc ....

ja mam lekki katar ale to nic w porownaniu z moim samopoczuciem psychicznym...:no:

Nadzieja ja prowadzilam zeszyt ciazy po kazej wizycie opisywala wszystko co na wizytach wklejalam foto i pisalam jak sie czuje teraz bede to przepisywac i wklejac na nowo zeby pociechy mialy takie same, 1 strona to przyklejony test ciazowy;-)

Perelka wlaz na wateko tsh to tam pogadamy :tak:

Sagaa tulam Twoje samopoczucie, w kupie zawsze rażniej.

Straciatella - czekamy na wieści z cywilizowanego świata medycznego, masakra jak się coś takiego czyta...

Wow to jak za darmo! Ale w Warszawie ciężko o ceny mniejsze niż 100 zł, a z usg 150 zł. Samo usg min. 120 zł :wściekła/y: I ja się pytam za co te 120 zł??? 15 min wizyty, lekarz pogmera chwilą sondą w pochwie i żegnajcie pieniądze :wściekła/y:

powiem Ci, że też byłam zdziwiona ceną, bo z reguły lekarze więcej biorą. Ja na początku chodziłam do niego do Medicoveru i nic nie płaciłam. Ale jak się zwolniłam to poszłam do jego gabinetu i cena bardzo przyzwoita :)

Mój mąż też ma alergię, ale od 3-4 lat się odczula i jest o wiele lepiej jeśli chodzi o infekcje u niego. Łatwiej też znosi okresy pylenia.
miałam mieć odczulanie, ale właśnie w Medicoverze... akurat w czasie jak się zwolniłam więc na odczulanie też nie poszłam :/ pomyślę o tym po ciąży :)

Straciatella, wiesz, powiedziałabym co myślę o tych konowałach ze szpitala, ale myślę że mogłabym dostać bana za przekleństwa... :wściekła/y:
trzymaj się i daj znać co powiedział lekarz :*

saga, fajny pomysł... ale chyba brakuje mi samozaparcia do prowadzenia takiego zeszytu :p

zobaczcie sobie to :D
http://bobas-i-mama.blogspot.com/2013/10/od-urodzenia-bez-pieluchy.html

Nanncy, na ból gardła nic za bardzo nie można wziąć. Ja posiłkuje się tabletkami *spam* lub propolkami.
No i płuczę szałwią.

Ewwe, gratuluję ciąży :tak: i życzę nudnych i spokojnych 7 miesięcy.

reklama
Do góry