reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Witajcie :-)
Dwa dni mnie nie było tutaj,byłam padnieta bo na 15-22 praca a wcześniej obiadek sie pichciło i sprzatało troszkę....
POdczytaywałam Was w nocy z komórki w łózku jak nie moglam spac,ale żeby coś napisać to wiecie jak sie pisze z telefonu..denerwujaco..
Mam wielkiego stresa KPe007 tak jak TY .Na która masz wizytę? bo ja 12.50 i chociaż wiem ,że może byc dobrze,to i tak sie stresuję.
Brzuszek mi sie juz uwidocznił,piersi mam wieksze,brzuszek czasem pobolewa jak na okres,hormony wariuja,mąż to sie juz smieje ze mnie jak czegoś sie czepiam,że on zrobił cos nie tak jak chciałam:-)

podchodzi do mnie i czule mnie przytula :p
Tak bym chciała juz wiedziec czy wszystko jestok.Dwa tygodnie temu byłam u gina pierwszy raz,to nie było jeszcze zarodka .a pęcherzyk miał podłuzny kształt...gin widział moją radość i powiedział; prosze sie tak bardzo nie cieszyć jeszcze nic nie jest pewne ,pecherzyk ma dziwny kształt....prosze przyjśc za dwa tygodnie a jakby wystapiły krwawienia to prosze przyjechac do mnie do szpitala ...ale też i z takich pęcherzyków rodziły sie dzieci ,na razie jest za wcześnie żeby co kolwiek mówic...
zobaczymy co dziś powie ....
papppapa trzymajcie kciuki
i to jest najgorsze le powiem wam ze tak bedzie przez 9 miesięcy a potem przyjdą inne zamartwiania tak już do końca matczynego żywota ja swojej córce powiedziałam ze jak ona sie stresuje to ja dwa razy tyle co ona i to prawda nie mozemy ich uchronić przed złośliwościami tego świata

Anetusia78- ja juz Cię wcześniej wpisałam do listy (nie pamiętam kiedy) na 5 maja masz termin tak? tylko nie mam twojego wieku i która to ciąża.

Kochana i proponuje nie dodawać kilku postów jeden po drugim bo to trochę zaśmieca wątek. Większość dziewczyn stara sie odnieść do wszystkich w jednym poście wtedy jest bardziej przejrzyście i prościej:tak:

karmelowa- co do Twojej przygody z czerwonymi niteczkami to ja we wtrork na wizycie miałam podobnie :D heh tylko czarne niteczki. Dobrze ze przed wejściem do gabinetu poszłam siku to sie trochę "opczepałam" :p Wyglądało jakbym sie nie dogoliła :D Polecam poprostu nie zakładać nowej bielizny na wizytę :D heh

martuśka- gratuluję bety :) I trzymam kciukasy za wizytę :)

Ostatnia edycja:
Przyrosty mam od poczatku spore ale ten cykl byl monitorowany i byl jeden pecherzyk wiec jak cos to moga yc jednojajowe:) ale watpie bo u nas w rodzinie nikt nie ma blizniakow:) jade dzisiaj na usg to zobacze pecherzyk:)

reklama
Do góry