reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

mieszkanie trochę ogarnięte

wlasnie pije kawke ale oczywiście się do niej przed mezem nie przyznam bo mi przyzwolil tylko na 2 dziennie a to już moja druga

szwagierka się mnie pytala czy czasem cos mi nie jest bo jak zawsze wypijam po kilka kawusi jak gdzies jesteśmy to ostatnio wypilam 3 herbaty zaczelam się smiac wiec tylko jej powiedziałam ze jakby co to nic nie wie

ja tez wierze ze będzie wszystko ok z dzidzia

reklama
Co do starszych dzieci to mój przedszkolak wczoraj zapytał sie a jak dzidzius wyjdzie z brzuszka?:)Odpowiedz byla ze lekarz sobie poradzi i uciety temat bo zajal sie zyms innym:)ale zaskoczyl tym pytaniem.
Do popoludnia chyba zwariuje w domu do wizyty.
Na pzeziebienie mi pomogl sok malinowy taty roboty,cytrynka i wygrzanie, teraz jet o niebo lepiej niz niedziela czy pon.
Odrzuca mnie od miesa i wszystko mi smierdzi, czyli na topie jest dzem:)
milego dnia:)

Witam majóweczku,
Czytam Was systematycznie tylko pisac nie bardzo mam jak. Od dziś odpoczywam przez pare dni. Przeziebiona jestem, ale trzyma mnie od ponad tygodnia.
Mimo mojego stanu wybieram sie dziś do sklepu po spodnie, mimo ze mój brzuszek troszkę tlusciutki to jednak mnie juz wydelo troszkę i wszystkie spodnie sciskaja mnie. Wszystkie noszę opuszczone do dołu...
Życzę Wam miłego dnia

Ja nie spałam pół nocy straszne mdłości, do teraz mnie trzymają, woda niegazowana z cytryną mi pomaga, masakra, każda ciąża inna. ;/ Dzisiaj 17,15 wizyta, będziemy mam nadzieję już widzieć serduszko, póki co mój M w pracy, ja muszę się doprowadzić do porządku, bo przez tą grype, w ogóle nie wychodziłam z łóżka i wyglądam jak śmierć, na szczęście ślady po niej są niewielkie, kaszel już taki delikatny oraz katar. :) Zaraz muszę się wziąć za porządki, tona prasowania mnie czeka, ale może dzięki temu zapomnę o mdłościach.
nadzieja1984 - mnie naturalne środki nie pomagały, dlatego musiałam skonsultować się z lekarzem który przy temp powyżej 38 jaką miałam zalecił Hascosept na gardło, rutinoscorbin, Biotyk osłonowo i Apap, jeśli goraczka nie bedzie spadać. Zdrówka życzę. :)

Gratuluję mamom bliźniaków. :) Moim marzeniem było mieć bliźnięta, ale żadnych uwarunkowań genetycznych nie mam, ani nic z tych rzeczy, także muszę obejść się smakiem. :)

witam dziewczynki.

Ja od wczoraj czuję sie okropnie. Okropny ból krzyża, głowy i brzucha. Spać nie mogłam i straszne zawroty głowy. I doszły mdłości których wcześniej nie miałam a teraz wszytko mi podchodzi do gardła. Czuję sie wykończona. Czy któraś z was tez tak ma? A szczególnie majówki z tyłozgięciem? Czy tez macie odczucia ze uciska wam na kręgosłup i okropny ból krzyża? Niewiem czy to normalne, zaczynam sie denerwować.:-(

Przepraszam ze tak egoistycznie ale ledwo siedze :no:

Ja oczywiscie znowu glodna:eek: Sniadanie rano jadlam i batonika przed chwila, ale nadal mnie sciska z glodu:rofl2:

Wszystkim dzisiaj wizytujacym udanych wizyt zycze:tak:

ewelinka
kochana nie mam pojecia co moze u Ciebie wywolywac te bole krzyza:no: Ale moze zadzwon do lekarza i zapytaj czy to tylozgiecie ma cos z tym wspolnego?

ewelinka Ja w poprzedniej ciąży miałam dość mocne bóle krzyża, ale nie miały one nic wspólnego z maleństwem, z tym, że nie miałam stwierdzonego tyłozgięcia. Zadzwoń do lekarza, uspokoisz się. :) Ja tak robię, jak nie jestem czegoś pewna. ;)
Jeśli chodzi o mdłości, to tak samo w dniu dzisiejszym się pogłębiły. ;/

Lena Zazdroszczę chęci do jedzenia, mnie nawet od zapachu odrzuca, oby minęło jak najszybciej. ;(

reklama
Do góry