mi_lva
Fanka BB :)
właśnie wybierałam się wczoraj do biblioteki ale w przedszkolu był dzień otwarty o którym zapomniałam i zostałam na zajęciach z dzieciakami fajne to było dziś już muszę się wybrać mam ochotę na coś Mastertona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak produkujecie, że aż sprawdziłam jak inne cieżaróweczki na takim wątku i tak:
listopadówki mają o 400 stron więcej
grudniówki o 200 stron mniej
styczniówki o 50 więcej
lutóweczki mają o 200 stron mniej
marcówki o 300 stron więcej
kwietniówki 400 stron mniej
Wychodzi na to, że będziemy jakimiś forumowymi rekordzistkamiDD
Hej!
Readerle - Gratuluję własnego M ;-)
Anetkaaa - przyjdzie i czas na Ciebie z ruchami ;-)
Co do słodyczy to mój M też nie lubi, ja normalnie też nie lubię. U nas nigdy nie ma nic słodkiego. W ciąży tej i poprzedniej czasami mnie na coś najdzie, ale też rzadko ;-)
Dziecko uśpione, dzisiaj nie było drzemki :-(. Usnęła po 15 minutach marudzenia, ale była już taka zmęczona.
Ja też się chciałam pochwalić, że M w końcu dostał etat. Po 11 latach pracy, na początku wiele lat miał swoją firmę, ale potem przestało się nam to opłacać więc ok 3 lata pracował na umowę śmieciową i w końcu wywalczył sobie etat ;-).
Dobranoc
Czuję się przez was jakoś "olewana". Już nie pamiętam kiedy ktoś się odniósł do mojego jakiegokolwiek posta. Chyba przestanę się udzielać na głównym.
ciężko jest odnosić się do każdego takie z nas drukarki że masakra;-)
zrobiłam sobie spa dla włosów mmmm lubię to ale muszę sie wybrać na podcięcie końcówek
jakie plany obiadowe na dziś macie?? ja robie fasolkę szparagową polaną bułeczką z masełkiem ziemniaki jajo sadzone