reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

bajka ja dziś w biedronce kupiłam chyba półtora kilo mandarynek i została jedna sztuka :zawstydzona/y:
No tak mi smakują te mandarynki :-p nigdy mi tak nie smakowały jak teraz :-p codziennie się zajadam :-p
I do tego wreszcie mogę pić sok pomarańczowy bez "rewolucji" hurraa :p
Wczoraj mąż kupił 1,75l sok tymbarka pomarańcza-mandarynka to całego sama wypiłam, nawet karton rozcięłam żeby te kilka kropel do końca wypić :zawstydzona/y:
a dziś musiałam wypić wodę z kiszonej kapusty jak robiłam łazanki :zawstydzona/y: masakra jakaś :zawstydzona/y:

reklama
a ja zawsze uwielbiałam sok pomarańczowy i mój M zawsze mnie nim zasypywał, no to teraz już mi zbrzydł i wzięłam się za jabłkowy, ale mandarynki to też pochłaniam jak nigdy, chyba większość z nas tak ma :)

Dziewczyny powiedzcie mi taką rzecz. Siedzę w tym domu i nie mam co obejrzeć, cały czas "dlaczego ja", "ukryta prawda", "trudne sprawy", "szpital", "wawa non stop", "szkoła życie" itp. już mi się rzygać chce na te seriale. No ale nie mam żadnej cyfrowej telewizji, polecacie jakąś? Ja bym wzięła taką ze sportem i z DOMO+, uwielbiam te programy o wystroju i pewnie jeszcze jakieś przyrodnicze, ale nie wiem gdzie najlepiej. Polecicie coś??

Dziewczyny powiedzcie mi taką rzecz. Siedzę w tym domu i nie mam co obejrzeć, cały czas "dlaczego ja", "ukryta prawda", "trudne sprawy", "szpital", "wawa non stop", "szkoła życie" itp. już mi się rzygać chce na te seriale. No ale nie mam żadnej cyfrowej telewizji, polecacie jakąś? Ja bym wzięła taką ze sportem i z DOMO+, uwielbiam te programy o wystroju i pewnie jeszcze jakieś przyrodnicze, ale nie wiem gdzie najlepiej. Polecicie coś??
byle nie vectra! trzymaj się od tych złodziei i oszustów z daleka :p polecam nc+ :D

a ja z kolei słyszałam że nc+ to złodzieje i wiele znajomych stamtąd zwiało :-)

Wydaje mi się że " oni wszyscy po jednych piniądzach" :-D

Ja akurat mam cyfrowy polsat za 39,90 miesięcznie kanałów tyle ,że nie oglądał nawet połowy - nam styka;)

a ja lozeczko mam po majce i materacyk ale materacyk to nie wiem z czego kupowany w Hiszpanii ale w zime grzeje a w lato chlodzi podobno :-)

z ubrankami poczekam do nowego roku choć jeszcze mam te po majce i siostrzenicy reszte do dzidzi musze kupic lub poproszę żeby w prezentach dzidzia dostala jak się urodzi

a ja zawsze uwielbiałam sok pomarańczowy i mój M zawsze mnie nim zasypywał, no to teraz już mi zbrzydł i wzięłam się za jabłkowy, ale mandarynki to też pochłaniam jak nigdy, chyba większość z nas tak ma :)

Ja osobiście mam nc+ drugi rok i zadowolona jestem. Zależało nam zeby nie płacić za dużo. Wzięliśmy pakiet za 59 zł i mamy jakies 100 polskich programów, wszystkich ok 1000, są te wszystkie tlc, kuchnia, domo itp

my to zadowoleni byliśmy ale z samej cyfry jak się polaczyla z n telewizja to masakra lekki deszcz i już się sygnal tracil w hiszpanii jak mielismy cyfre to antena była na stojaku z parasola sznurkami do barierek przywiazana i nic się nie dzialo

teraz mam UPC wszystko jest ok tylko ze drogo bo place 120zl a do oglądania tylko kilka kanalow

Uff dotarlam do domu bez zadnych przebojow po drodze teraz pije herbate mietowa i mi jako tako lepiej..

Bajka ja z kablowka nie pomoge- nie lubie ogladac TV :) wystarczy mi dobra ksiazka i cisza :)

Joanna23 wrzuc przepis na tego torta co masz na fb :):) wyglada smakowicie :)

wichurka82 ja też mam ten pakiet i jestem bardzo zadowolona choć na canal+ za dużo powatarzają hitów:-D
Makao, Apple gratulacje córeczki zazdroszczę, byliśmy wczoraj na zakuapch i widziałam w tk maxx takie śliczne dziewczęce ubranka, że aż się wzruszyłam hehe

ja na kolację zjadłam sałatkę grecką a teraz wcinam sunbites uwielbiam:)

reklama
dzięki dziewczyny :) wiedziałam, że mogę na Was liczyć :) tylko namówię M jeszcze, ale tak po ofertach przeglądanych na necie wydaje mi się, że ta nc+ będzie lepsza, jest tańsza i ma więcej kanałów, a w cyfrowym polsacie brakuje mi DOMO :( no a jesli UPC jest takie drogie, to ja odpuszczam z tą firmą :) dzięki :)
ps. jak dołączyć na fb do Was?

Do góry