bajka - mozliwe że skoczą jeszcze, bo mi skoczyły jakoś "teraz" dopiero (tzn. na początku też, teraz po raz drugi). Tak nagle patrzę że chyba stanik za mały
.
mi_lva - hehe, no racja, żarcie jest mega drogie. Czasami się pozytwnie zadziwiam jak jest tyle kupione, a wychodzi mi 13 zł, jak kupuję warzywa i owoce prawie same
. Jeśli chodzi o wizytę - jeżeli masz ciążę bezproblemową, nic nie bierzesz itd. to możesz poczekać do grudnia wg mnie, a kiedy w sumie miałaś ostatnie USG ?
ivon - aaa, zazdroszczę! Uwielbiam naturę, zwierzaczki, spokój i przede wszystkim może - brak nadmiaru ludzi
. Jestem mocno uczulona na tłumy
).
pysia - spoko te rolety, myślę że kiedyś jak będę w potrzebie to zamówię sobie, podobają mi się już na stronie startowej te drewniane
.
bajka - mój też się nie chce kochać, ale to wynika z czegoś innego, niż z lęku przed zrobieniem krzywdy (noo, chyba że mi tego nie mówi). I też próbuję udawać że mnie to nie interesuje, ale to nic nie daje heh... powiem więcej, raz się nakręciłam wieczorem i idę do niego, jest fajnie, tylko że minutę później on już chcę stosunku, a ja bym wolała troszkę czasu biorąc pod uwagę ile się nie kochaliśmy -_-. Wiec nie było seksu w ogóle...
diabliczka - mnie też to wkurza, bo mamy darmową antykoncepcję, warunki, i nie korzystamy z tego, eh...
aesthete - no mój też ma stresy, i o to chodzi, a jak on nie chcę to ja też jakby nie mam ochoty się wysilać ;/ . Kupuj czosnek dla swojego, i karm siebie i jego i dacie radę!
brownagula - hehe, mój też podziwia moje piersi, ale na tym się kończy
stazi - na wszelkie bóle nagłe, gorąco polecam codziennie przyjmować magnez plus jeść produnkty z nim (kasza gryczana, pestki dyni, banany)
ewwe - może galaretka z owocami np. ? W osobnych miseczkach czy coś
. Wydaję mi się że nic na ciepło robić nie musisz... sałatkę musisz sama wymyśłić, taką jaką dasz radę zrobić przy mdłościach
. Ja lubię sałatkę owocową. O, już wiem. Kup ciasto francuskie gotowe, do tego nadzienie do wyboru - smażone pieczarki, szpinak, cokolwiek innego wymyślisz i możesz dorzucić ser i zawijasz paszteciki. Ale z jednego cisata Ci dużo nie wyjdzie, od razu mówię
.
kotka - a wyczesujesz kotki ? To powinno trochę pomóc
Dobra dziewczyny, nadrobione... nawet nie chce mi się pisać co u mnie heh
. Dzisiaj ciężki dzień. Kurde, czy to możliwe że to bul bul bul to ruchy są ? Tylko to dość silne było, to pewnie jednak jelita ;p.