reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Wszędzie padało a u mnie nie :) Poprałam znowu, matko ile ja mam prania masakra totalna :p ale jeszcze jutro swetry ciemne i jak na razie będzie git ;-) trochę przeschło teraz w domku ciepło , moment suche :) nie byłam u tego lekarza bo mi się nie chciało przez te pranie, ale już jutro pójdę...spałam dzisiaj nawet dobrze, nie wiem czym to jest spowodowane...cały dzień minął szybko bo luby wrócił przed 16 /szok :) i w sumie inaczej czas leci :) obiadek wspólny :) rozpalanie i mamrotanie :)

brownagula
a jednak zrobiłaś tą grochówkę :) u mnie dalej te truskawki leżą, chyba jednak nie mam apetytu bo o tej porze ubiłabym za takie cudo :)
a zęby chyba właśnie też pobolewają w okresie jesiennym, ta pogoda działa na wszystko... niestety
wiesz...mój mąż jest bardzo oczytany i wszystko wie jak to wygląda, że dziecko jest chronione itp i nie trzeba mu dosadnie tłumaczyć, tylko ... że ja mam te piekielne skurcze i tu jest blokada. Mojemu też się świecą jak widzi paradującą po domu :p cieszy się że wszystko jest krąglejsze ( oczywiście biust) :) stres życiowy też bardzo działa i na to nie ma rady...poczekamy, zobaczymy Jeszcze miesiąc temu nie byłam tak optymistycznie nastawiona, ale powoli sobie to obmyślam i po części rozumiem...
Makao ta to jest właśnie obawa przed zrobieniem krzywdy...ale przytulanie, spędzanie czasu, dużo rozmów też jest fajne :) a sex przyjdzie wcześniej czy później :) tak myśle
lotos81 o tym samym pomyślałam jak byłam ostatnio u gina...jak zasadził to mało się nie zgarbiłam heh :szok:
Ojjj tak taka randka daje dużo do myślenia i już nie możesz się na niczym skupić :) Ja wiem że chciałam wyjechać do rodziców teraz jak mam tyle wolnego chociażby na kilka dni, to nie było mowy żeby został i spędzał sam wieczory...mamy jechać razem w nast miesiącu :)
gwiazdeczka88 wiesz... na początku lekarz powiedział mi żebyśmy się wstrzymali, teraz niby jest w miarę , ale myślę że to ogromna obawa tym samopoczuciem...
stazi24 "jednak wkurza mnie podejscie - jak masz chec to ja Cie zaspkoje w "w inny sposob "- dokładnie już lepiej w ogóle :p ale 2 razy w tygodniu to super Nie ma co narzekać ;-)
a odnośnie mieszkania to nie można tak się przemęczać,wiem że chciałoby się ogarnąć,ale niestety nie ten stan nu nu nu ;-) smalec z boczkiem i cebulą nieźle :))))))))) kubki smakowe szaleją :p
iza_marta no tak trzeba też jeszcze samemu się zaakceptować w tym stanie, ciało się zmienia i niestety do powrotu w miarę możliwości trzeba poczekać...
pat&mom ojjjj to będziesz się trzymała , bo jak Cię dorwie hehe uśmiałam się z tej klatki :)))) poprawa nastroju odrazu :-)
Lena_no faktycznie młoda dziewczyna, ale może nie ma wyobraźni do zagospodarowania czasu...może jakiś plan na lodówce... podsunąć jakiś pomysł, ale też żeby nie została urażona
Z tego co dalej piszesz to nie bardzo jest odpowiedzialna i chyba nie zdaje sobie sprawy z obrotu sytuacji...dziecka nie można spuszczać z oczu...jej czas wolny jest wtedy kiedy Wy jesteście...masakra , sama bym się zdenerwowała :)
An_Ka oooo widzę że o tym samym pomyślałyśmy :) dokładnie tak i to jest super pomysł
karmelowa dawaj do Mnie :) ja poprasuje :) no i gratki pysznych klusków śląskich :) już czuje ten zapach mmm
ewelinka2106 no ja mam prawie od początku więc nie wiem czy pomogę...u mnie jest w dolnym podbrzuszu i taki ciągły nie przerwany ból za chwilę ustępuje i znowu . Po jakimś czasie mija , przy leżeniu bądź wzięciu nospy :/
bajka07 no widzisz , mówiłam że rozmowa pomoże chociaż troszkę, a ten wyjazd na 1 noc jest dobry :) tym bardziej że ciągle ze sobą przebywacie :)
karolina859 bardzo mi przykro kochana :* trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie, nie daj się negatywnym uczuciom, niech siła będzie z Tobą :-(
brandyy dzięki za ten temat :) sama jestem ciekawa tym bardziej że jest to moja pierwsza :]

A widzisz! O Dolinie nie pomyślałam. A za Ludwika tanio :tak:
Ostatnio byliśmy w Zakopanem i zdziercy brali 50 zł za jednego kota (mam ich dwóch...)

Tu niby cena jest 50 zl ale idzie sie dogadac:) Teraz wszędzie sa jakies promocje, pakiety, szczególnie nad morzem. A my co roku w zime jezdzimy nad morze:) polecamy bardzo

Karolina - bardzo mi przykro...

Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i uważam że dobrze zrobiłam, bo nic w szkole nie jesteśmy się w stanie nauczyć z tego co naprawdę się dzieje na sali porodowej! Może jakieś tam "dobry rady" ale ja tam w to nie wierze...

Teraz pytanko do dziewczyn które już mają poród za sobą: czy któraś z Was podczas porodu miała "incydent" typu "zrobiłam kupkę na łóżku porodowym"???

ojej... temat porodu... jak ja się boję... :/ a z tą szkołą to sama już nie wiem... może się zapiszę, ale później. Jak się dowiem w grudniu, że jest oki i w styczniu to pomyślę :)
dziewczyny znalazłam szkołę rodzenia przy szpitalu, w którym pracuje mój lekarz i wyobraźcie sobie, że jest bezpłatna i mogą na nie chodzić kobiety od 28 tygodnia ciąży. Jest 6 spotkań co tydzień... no to jeszcze daleko... A jak u Was? Patrzyłyście już? :)

Ostatnia edycja:
Kasiek - ja mialam lewatywa przed wiec nic sie nie wydarzylo :)

Ja też miałam lewatywę,która była obowiązkowo.Podobno teraz nie ma takich wymogów.

Ja też miałam... o 12:00 a rodziłam o 21:00 i był wypadek :( strasznie mi było głupio i myślałam że się ze wstydu spale, ale położne mówiły że się nic nie stało i że to normalne... bardzo bym chciała tego uniknąć tym razem i nie wiem jak...

reklama
Gdańsk ul Hynka od jutra do czwartku 28 z okazji otwarcia takie ceny pieluch
24,99 zł za mini 78 szt, midi 64 szt, maxi 54 szt, junior 46 szt:-D opłaca się
Foto z tel nie chce mi siě załadować :-(

Na kolacje wszamałam sałatkę owocową, banan, mango, mandarynki na to jogurt leśny :p

Ostatnia edycja:
Do góry