reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witaj Paula!
aNilewe tak właśnie teraz zauważyłam, że wg OM jestem na takim samym etapie ciąży co Ty :) zobaczymy po wizycie czy lekarz nie zmieni, daj znać czy już wszystko w porządku ;-)

reklama
witaj Paula :tak: a to tylko testy robiłaś? a na betę się nie wybierasz? i tak lekarz Ci zleci, a beta potwierdzi Ci ciążę praktycznie na 100% ;-)

Tak, póki co zrobiłam tylko dwa testy jeden po południu i wyszły dwie piękne krechy i kolejny innej firmy w następny dzień rano i również wyszły dwie kreseczki :) W pierwszej ciąży również nie robiłam bety właściwie lekarz nawet o tym nie wspominał a ja z wrażeń zapomniałam hihi... Jak na dzień dzisiejszy jestem pewna ciąży bez wizyty u lekarza w 99% :-D Pozdrówka

witam
Wczoraj zrobilam test i wychodzi na to ze bede majowka 2014 :tak: Termin z moich obliczen 18.05.2014. Jestem mama 2,5 letniej Emilki prosze moderatora o dopisanie mnie do listy :tak: z dolegliwosci to poki co nic mnie nie dopada tylko ochota na sledzie :szok:
paula ja rowniez w ciazy z Emi nie robilam bety tylko 2 testy :tak: na pierwsze usg poszlam w 8 tyg. teraz zrobie podobnie :tak:

Ewe, super, gratuluję! witaj w naszym gronie :tak:

dziewczyny, wyobraźcie sobie, że dałam ogłoszenie, że oddam za darmo garnki, patelnię, zestaw talerzy i czajnik elektryczny, to jeszcze ludzie wybrzydzają nad kolorem :no: dopiero jedna koleżanka się odezwała i żadnych zdjęć nie chciała tylko że bierze, bez żadnego marudzenia... no ja nie wiem, chcesz dać za darmo to jeszcze najchętniej by model sobie wybrali :no:

Witam, chyba mogę dołączyć do majówek:) Teściory zrobione w zeszły poniedziałek i w środę pokazały mi tłuściutkie dwie kreski:) Wg OM termin 7 maj.
Wizytę mam dopiero 18.09 i do tego czasu zapewne będę nie dowierzać:) Jest to dla nas niesamowite zaskoczenie, tym bardziej że jutro wracam do pracy po wychowawczym, więc to taki mocno nieplanowany prezencik:)
Co do objawów to poza zatrzymaniem miesiączki i testów nic się nie dzieje, ale w pierwszej ciąży było to samo.

Ostatnia edycja:
Paula87, Ewe85, Anetka, gratuluję II :-)
aNilewe,
jak masz jeszcze dziś te plamienie, to może jedź do lekarza. Dadzą Ci pewnie luteinę, która nie zaszkodzi a może pomóc. Przynajmniej będziesz miała czyste sumienie.

Straciatella, Szkoła, a jak sytuacja u Was?

sagaa, możesz dać trochę tych mdłości:-pTobie będzie lżej, a ja zmądrzeję może i przestanę narzekać :cool2: poza tym współczuję sytuacji z teściami... ech czasami nieźle potrafią krwi napsuć. Ale najważniejsze jest teraz Wasze maleństwo, innych czasami trzeba olać:tak: sagaa, czy ja dobrze wyczytałam że robisz make upy i czeszesz? pisałaś coś o sesji jakiejś?

A ja dziś wstałam o 5.30:wściekła/y: mojemu mężowi wychodzi ósemka:-( nad ranem ból osiągnął już nieciekawy poziom i pojechaliśmy na pogotowie stomatologiczne. Dostałe leki, ale biedulek dalej się męczy, bo mało pomagają.

i upiekłam dziś dla poprawy nastroju ciacho z malinkami:-)
http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka
Polecam Wam dziewczyny stronkę Moje Wypieki, przepisy są rewelacyjne !!!

dziewczyny, znalazłam fajny filmik :) warto obejrzeć :) w ogóle mam takie huśtawki nastrojów, że jak oglądam dzieci, to mi się płakać chce, bo już wyobrażam sobie naszego brzdząca :p

WRZUTA - Nagrywał synka przez jego pierwszy rok - "Sekunda na dzień"

mnie w tym filmiku dziwi prędkość stawiania maluszka na nogi:szok: urodził się w lipcu, a na nagraniu w urywkach wrześniowych już go stawiają. To chyba duuuuuuuuuuuużo za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Hej ja sie wyspalam i biore sie za obiadek dzis rybka grilowana + ziemniaki pieczone i surowka. Brzuch mnie nie boli jak lerze jak wstane i polaze to zaraz zaczyna pobolewac wiec nie wiema ten sluz raz jest przezroczysty to kremowy a innym razem podbarwiony na brunatno wiec juz nie wiem czy to ok czy nie.
Milej niedzieli

reklama
Do góry